‘Küfürlü konuşmayın' diye uyardı, gözünden oldu! Saldırı anları kamerada | Video
31.01.2026 |
10:16
Adana'da bir dolmuş şoförü, durakta küfürlü konuşan çaycıyı uyardığı için önce darp edildi ardından duraktaki yönetici tarafından kırık çay bardağıyla sol gözüne vurulup kör kaldı. Şoför, 2 yıldır süren mahkemeye rağmen saldırganın tutuklanmamasına tepki gösterdi.
ÇAY BARDAĞIYLA GÖZÜNE VURDU
Kavgadan bir süre sonra Tecirli, çay içen M.Y.'nin yanına konuşmak için gitti. Bu sırada M.Y., elindeki çay bardağıyla Tecirli'nin önce başına vurdu ardından da kırılan bardakla Tecirli'yi sol gözünden yaraladı. Aldığı darbeyle sersemleyen Tecirli, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bu anlar ise duraktaki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Serkan Tecirli, M.Y.'den şikayetçi oldu.
Olaydan sonra ifade veren M.Y., "Üzerime gelip, bana saldırınca elimdeki bardakla ona vurdum. Arbede sırasında bardak yüzüne geldi. Bardağın kırık olduğunu bilmiyordum, isteyerek yapmadım" dedi. Adliyeye sevk edilen M.Y., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Tecirli ise yapılan müdahale ve çeşitli tedavilere rağmen sol gözünün görme kabiliyetini kaybetti.
DAVA AÇILDI
Olayla ilgili Adana 17'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın, 2 Ekim 2025'te görülen 2'nci duruşmasında M.Y., Serkan Tecirli'nin kendisine küfredip, saldırdığını söyledi. Tanıklardan 2'si Tecirli'nin küfretmediğini belirtirken, M.A. ise Tecirli'nin M.Y.'ye küfredip, saldırdığını söyledi. Savcılık, sanık M.Y.'nin 'Kasten yaralama' suçu ve 'Neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama', 'Duyulardan veya organlardan birinin işlevini yitirmesi' maddelerinden cezalandırılmasını istedi. Duruşma 10 Mart 2026 tarihine ertelendi.
"UYARDIM, GÖZÜMDEN OLDUM"
Yaşadıklarını gazetecilere anlatan Serkan Tecirli, "Önce çay bardağıyla alnıma, sonrada gözüme vurup beni kör bıraktı. Bu şahıs 5 ay boyunca saklandı, ifade dahi vermedi. 5.ayın sonunda avukatıyla gidip ifade verdi ve serbest bırakıldı. Görüntüler ortada. Sokakta çocuklar dahi birbirlerine küfür etse, onlara bile güzel konuşun diye uyarılarda bulunuyorum ancak ben uyardım, gözümden oldum" ifadelerini kullandı.
Şuanda çalışamadığını ve saldırganın ceza almasını istediğini belirten Tecirli, "Beni kör bıraktı ve ceza almadı. İçimde hırs birikiyor. Şuanda eve hapsolmuş durumdayım, çıkamıyorum dışarı. Ekonomik özgürlüğüm tamamen bitti, şoförlük yapmam imkansız, beni kısıtladılar" diye konuştu.
Anne Keziban Tecirli ise, evladını kör bırakan saldırıyı yapan şahsın tutuklanıp hak ettiği cezayı çekmesini istediğini söyledi.
Sıradaki
OTOMATİK OYNAT
Uludağ yolunda kaza! Kontrolden çıkan araç bariyerlere böyle çarptı
31.01.2026 | 10:06
Erzurum’da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama | Video
31.01.2026 | 09:57
Adana'da 'Altınyüzük' çetesine operasyon: 8 şüpheli yakalandı | Video
31.01.2026 | 09:57
Adana'da 'Altınyüzük' çetesine operasyon: 8 şüpheli yakalandı | Video
31.01.2026 | 09:39
İstanbul Maltepe'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı | Video
31.01.2026 | 08:57
Mika Raun Can gözaltına alındı!
30.01.2026 | 19:41
Mersin'de sağanak hayatı felç etti!
30.01.2026 | 18:37
Mersin'de sağanak: Dereler taştı!
30.01.2026 | 18:36
Cinayet zanlısı drone destekli jandarma operasyonu ile yakalandı | Video
30.01.2026 | 16:57
Adana’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi; caddeler göle döndü! | Video
30.01.2026 | 16:06
İzmir'de ev ve iş yerleri sele teslim oldu! Araçlar böyle sürüklendi | Video
30.01.2026 | 16:06
Çanakkale’de KOM’dan operasyon: 10 şüpheli yakalandı | Video
30.01.2026 | 15:31
Ordu'da sokakta uyuşturucu satanlara darbe: 12 tutuklama | Video
30.01.2026 | 14:27
Beylikdüzü’nde siteye silahlı saldırı: 1 kişi ağır yaralı | Video
30.01.2026 | 14:16
A PARA
ATV
A2TV
ZTK