6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika! Adalet Bakanı Gül'den kadına şiddeti engellemek için cinayet işleyen Kadir Şeker hakkında flaş açıklama | Video

Son dakika! Adalet Bakanı Gül'den kadına şiddeti engellemek için cinayet işleyen Kadir Şeker hakkında flaş açıklama | Video

12.02.2020 | 10:49

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kadına şiddeti engellemek için cinayet işleyen Kadir Şeker davası hakkında flaş açıklamalarda bulundu!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün açıklamaları;

"Olay çok yeni zaman tanımak lazım. Savcı verileri topluyor, soruşturmayı sürdürüyor. Bu soruşturma neticesinde karar varılacak. Savcılık makamı kişilerin sadece aleyhine verileri toplayan verileri toplamıyor. Kişinin lehine olan ne varsa onları da toplayarak soruşturmayı tamamlayacak. Kimse Kadir suçludur diyemez. Ama ortada bir ceset var. Cinayet soruşturması sürüyor. Burada olay meşru müdafa mıdır, hukuka uygunluk sebebiyle ortada bir suç yok mudur... Bir haksız tahrik midir... Bunların hepsi soruşturma aşamasından sonra ortaya çıkacaktır"

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA