Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dolduruşa gelince...

Show TV'de hafta içi her sabah ekrana gelen Bugün Ne Giysem'in jüri üyeleri, bazen sert eleştirileri ile yarışmacıları hüngür hüngür ağlatıyor, bazen de övgüyü abartıp podyumda yürüyenleri yoldan çıkartıyorlar...
Dün sabah, 23 yaşındaki yarışmacı Nesrin Duran, kırmızı renkli uzun bir tuvaletle jürinin karşısına çıktı. Jüri üyeleri, ayakkabı seçimini görmek için yarışmacıdan eteğini biraz kaldırmasını istediler. Duran, eteğini dizlerinin üzerine kadar kaldırınca bu kez jüri üyeleri hep bir ağızdan yarışmacının düzgün bacaklarına methiyeler düzmeye başladılar.
Bundan cesaret alan yarışmacı da farkında olmadan ve muhtemelen reflekse bağlı bir hareketle eteğini neredeyse beline kadar sıyırarak, RTÜK kurallarını ihlal edecek sınırlara ulaştı.
Yani fena halde jürinin dolduruşuna gelip, adeta kendinden geçti...
Günün ağlayanı ise Cansu Hanım'dı. Jüri üyesi Hakan Akkaya, "O giydiğin çorap, anneannenin mi?" deyince, genç yarışmacı buruldu.
İki hafta önce yüz felci geçiren, anne ve babası da ağır hasta olan yarışmacı, özellikle Akkaya'nın aşırı yüklenmesi nedeniyle gözyaşlarına boğuldu.
19 yaşında anaokulu öğretmenliği yapan genç kızın durumuna daha sonra çok üzülen ve eleştirilerinden pişman olan Akkaya, podyuma gelip, Cansu'ya sarılarak, onu teselli etmeye çalıştı.
Eleştiride 'doz aşımı' önemli bir handikaptır. Ekranda bu işe yeni soyunanlar, kantarın topuzunu hep ellerinde tutmak zorundalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA