Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Tuğba Özay'a

ÇOK yakında canlı yayınla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Mahkum Star yarışmasının sunucusu belli oldu:
Tuğba Özay...
Cezaevinde geçirdiği sürenin kendisine çok önemli bir yaşam tecrübesi kazandırdığını söyleyen Özay, teklifi düşünmeden kabul etmesinin gerekçesini şu sözlerle açıklıyor: "Orası ayrı bir cumhuriyet. Bursa cezaevinde yattığı sırada kendisinden 20 yaş büyük olan Nazım Hikmet'le tanışan, onun desteği ve ilgisi sayesinde resim yeteneği ortaya çıkan ressam İbrahim Balaban, bugün eserleri paylaşılamayan bir sanatçıdır. Demek ki orada insanlar; sanata karşı da değişkenlik gösterebilirler. Bu nedenle; bu yarışmanın hem yarışmacı, hem de izleyici olarak Türkiye'ye çok büyük katkılarda bulunacağına inanıyorum."
Deniz Seki ise yarışma jüriliği için kendisine yapılan teklifi geri çevirmişti. Tabii ki kendi kararıdır, saygı gösterilmesi gerekir.
Bizim sanatçılarımız; yaşadıkları acı tecrübeleri bir an önce unutmak ve unutturmak için üzerine sünger çekmeyi tercih ediyor.
Bu çok doğal bir refleks. Ama sanatçı, bu kötü tecrübelerinden de iyilik, güzellik ve doğru mesaj çıkartıp paylaşmasını bilen kişidir.
Tarkan'ın adının uyuşturucu olayına karışmasından sonra bu sütunlarda kendisine çağrıda bulunmuştum.
Demiştim ki; "Bu acı tecrübeyi kampanyaya dönüştür. Gençleri uyuşturucu tuzağına düşmekten alıkoyacak kampanyanın bayrağını artık sen taşı..." Tarkan öyle yapmadı. Bir daha bu olayın adını bile anmadı. Zamanın içinde 'küllendirmeyi' tercih etti.
İşte bu yüzdendir ki; Tuğba'yı yürekliliğinden dolayı kutluyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA