Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Tuba'ya

İyi de hangisine?
Zira bu aralar gündem Tuğba'ların ve Tuba'ların kuşatması altında. Biri ödül törenini birbirine katıyor, diğeri Mahkum Star yarışmasında sunuculuğa soyunuyor, Bir başkası Tövbeler Tövbesi'nde "Mankenden oyuncu olmaz" diyenlere tükürdüklerini yalatıyor. Benim övgüm bu kez sonuncusuna...
Tuba Ünsal'ı ilk kez Vizontele Tuuba'da izlemiş ve bayılmıştım. Hem doğaldı, hem de inandırıcı. Tabii bu film için onu seçen Yılmaz Erdoğan'ı da öngörüsünden dolayı tebrik etmek gerek.
Tuba'yı şimdilerde atv'nin sempatik dizisi Tövbeler Tövbesi'nde büyük bir keyifle izliyorum.
Zengin, takıntılı, saf âşık genç kızı muhteşem oynuyor. Yani bu rol ona 'cuk' oturmuş. Vücut dilini ve yüz mimiklerini nasıl başarılı kullanıyor, sesini nasıl da karakterin her duygusal git-gel'ine uyduruyor, vallahi helâl olsun.
Ben Tuba'nın yerinde olsam, bebeğim dışında hayatımdaki tüm öncelikleri ikinci plana iter, tamamen oyunculuk konusunda yoğunlaşırdım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA