Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dizi dizi başbakanlar

Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı iki ayrı dizide resmediliyor. Her ikisi de fizik olarak Recep Tayyip Erdoğan'a benzemese de hal, hareket, tavır ve düşünce tarzlarıyla gerçeğini aratmıyorlar.
Geçen hafta Kurtlar Vadisi'nde Başbakan, Polat'ın da yardımıyla derin devletin ailelerini kullanarak yaptığı şantajı atlatmayı başarmıştı. Vadi'nin başbakanı özellikle derin devletin uzantılarını yok etmek için büyük bir çaba harcıyor. Gerektiğinde kendi hayatını ortaya koymaktan bile çekinmeyen Kurtlar'ın başbakanının bu hali, Erdoğan'ın "Biz bu yola çıkmadan önce kefenimizi giydik" sözünü anımsatıyor.
Bir başka başbakan tiplemesini ise Samanyolu'nun sıra dışı dizisi Kollama'da izliyoruz.
Oradaki başbakan ise Kurtlar'ın başbakanına nispetle biraz daha soğukkanlı bir tavır içinde. Hatta Kollama'nın başbakanı, Erdoğan'ın gerçek hayattaki sözlerini neredeyse bire bir kullanarak izleyicinin gözünde daha gerçekçi bir başbakan portresi çiziyor.
Ben Medyatik programını yapıyor olsaydım, bu hafta iki ekran başbakanını stüdyoma davet eder, seçim sonuçlarını değerlendirirdim...
Hadi bakalım, bu da talk show'cu arkadaşlara benden küçük bir tüyo olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA