Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kanal D iyi, Star felaket

Televizyonların yeni dönem tanıtım klipleri artık geleneksel bir hal aldı. Kanallar, mağazaların vitrin değiştirmeleri gibi, yeni sezon öncesinde mallarını, mülklerini bu kliplerle sergiliyorlar.
Bu yıl yine en çok konuşulan, beğenilen tanıtım klibi Kanal D'den geldi. Hem prodüksiyon güçlüydü, hem müzik seçimi, hem de söz ve düzenleme çok başarılıydı. Kanal D dizilerinin oyuncuları ve program sunucuları ise projeye 'gönülden' katkı sağlayarak bu başarıya ortak oldular.
Özellikle Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Küçük Osman'ının rap performansı, internette tıklanma rekorları kırdı. Tanıtım klibinde geçen yıl olduğu gibi yine Okan Bayülgen yoktu. Bunu Okan'ın kanaldan ayrılacağına yoranlar yine yanılacağa benziyor.
Star'ın tanıtım klibi ise bir felaket. Bu kadar özensiz, baştan savma ve ruhsuz bir klip olabilir... Ne müzik seçimi, ne görüntüleri, ne de temposu ekran başındakiler adına bir cazibe oluşturdu. Üstelik bu tanıtım klibini önemli filmlere imza atmış bir ekibin hazırladığını duyduğumda iyice şaşırdım. Aynı yayın grubuna ait iki TV kanalının başarı açısından birbirinin bu denli uzağına düşen iki klip yaratması da ilginç doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA