Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reklam kokan hareketler

Televizyon izleyicileri reklam kuşaklarını zap'lamak konusunda ihtisas sahibi olunca; reklamcılar da ürün ve hizmetleri tanıtabilmek için akla hayale gelmedik yöntemlere başvurmaya başladılar.
Son uygulama, ürün ya da hizmetin 'senaryoya' yerleştirilmesi. Bunun en ilginç uygulaması Kuzey Güney dizisinde yaşandı. Eve misafirliğe gelen Simay, Kuzey'in annesine "Kokunuz ne güzel" dedi. Anne de "Bir şey sürmedim. Yeni yumuşatıcı..." diye yanıt verdi. Bunun üzerine Simay, yumuşatıcı kutusunun yanında bulunan havluları okşayıp koklamaya başladı...
Sanırım yakında bu işin iyice suyu çıkar. Ekranların en 'üretken' erkekleri Polat Alemdar ile Sülüman prezervatifleri üfleyip balon yaparlar.
Parasızlıktan inim inim inleyen Feriha'nın ailesi, yeşil bonus peruklarıyla dolaşmaya başlar vs...
Bu arada Kuzey ve Güney kadınları iki kutba ayırdı. Kardeşlerden hangisinin kadınları daha mutlu deceği konusunda hanımlar ikiye ayrılmış durumda. Kuzey için 'eğlenilecek', Güney için 'evlenilecek' erkek yorumları yapılıyor.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Alın size dizi promosyonuna yardımcı olacak bir anket sorusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA