Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cüneyt Özdemir'in çelişkisi

Medyanın yeni polemik konusu 'Survivor Taner'... Perihan Mağden bile köşe yazarlığına Taraf için 'Survivor Taner'i yazarak döndü... İnşallah devamı gelir.
Asıl dikkatimi çeken ise Cüneyt Özdemir'in 'Meter ile Taner cumhuriyeti' başlıklı yazısı oldu...
Cüneyt Özdemir çok doğru bir durum tespiti yapmış: "Her ikisinin de aklının ucundan bile üniversitede okudukları bölümde kariyer yapmak geçmiyor.
Hayallerinde ün, şöhret, para ve kızlar var! Kim daha çok kızı etkileyecek, kim Facebook sayfasından kaç kız ayarlayacak? Asıl mesele bu.

KIZIYOR, KENDİSİ YAPIYOR
'Emek', 'alın teri' hayli demode kavramlar. Kestirmeden başarı, en kısa yoldan şöhret... Bu ikili, Özal dönemi sonrasında simge bulmakta zorlanan Türkiye'nin yeni popüler kültür kahramanları..."
Aynı Cüneyt Özdemir, 'Survivor' adasına giden gazetecileri eleştirmişti. Sonra da programında Taner'in Meter'e veryansın ettiği bölümü uzun uzadıya yayınladı.
Yetmedi, Meter'i programına konuk etti.
Yanlış anlaşılmasın, Özdemir'in haberciliğini eleştirmiyorum. En doğru olanı yaptı, gündemi ve popüler olanı yakaladı.
Benim itirazım Özdemir'in yaşadığı çelişkiye... Taner'i, Meter'i, Acun'u (Ilıcalı) eleştirirken, bu insanların popülaritesinden yararlanmasına...
Madem eleştiriyorsun, niye yayınlıyorsun? Daha da kötüsü bu tarz habercilik yapanları neden aşağılıyorsun?
Aynısını, hatta daha da abartılısını sen yapıyorsun!
Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de köşe yazında Özal sonrasında yitip giden değerlere ağlıyorsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA