Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serdar Ortaç tarih yazdı!

Serdar Ortaç, 'Another Brick in the Wall' şarkısını seslendirmiş...
İnternet âlemi Ortaç'ın, Pink Floyd'un bu anarşist başyapıtına kazandırdığı yeni yorumla yıkılıyor...
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir açık hava konserinde eller havaya modunda, binlerce dansöz arasında şarkılarını icra ederken birden "We don't need no education... We don't need no thought control..." diye ortalığı inletmiş.
Konseri izleyenlerden biri de bu acayip durumu cep telefonuyla kaydetmiş.
Kayıt çok kötü, Ortaç'ın bu üç versiyonlu klasiğin hangisini söylediğini pek çıkaramadım (belki de ortaya karışık bir şeyler yaptı).
Büyük olay bu aslında. Ortaç kimsenin yapamadığını yaptı. Absürd bir durum ama apolitik yeni nesil gençler, Ortaç sayesinde Pink Floyd'la tanıştılar. Anarşi ateşi artık daha hızlı yayılacak, sistemin çökmesi yakındır.

ORTAÇ'A KIZMAYIN
Solcu'lar, 68'liler, rock'çılar... "Serdar Ortaç nasıl bir Pink Floyd şarkısını söyler!" diye kızmayın...
Ahmet Kaya'yı linç etmeye çalışanlara '10. Yıl Marşı'yla ara gazı veren Ortaç'ın, bu olay yüzünden pişman olduğunu belirtmiştim
Şimdi de evriminde bir adım daha atıp Pink Floyd'un sistem karşıtı şarkılarından birini seslendirdi. Bence bireysel ya da toplumsal her türlü gelişimin destekçisi olmalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA