Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Komitacı ALEX!

Dün geceki maçın iki mantıklı açıklaması var. Ya Fenerbahçeli futbolcular gerçekten profesyonel bir karakter zaafı içindeler ya da hafta içi çok sağlam fırça yediler. Fenerbahçe aslında böylesine maçları geçmişte de oynamıştı. Denizlispor faciası dışında bıçağın kemiğe dayandığı haftalarda Fenerbahçe çok iyi oynuyor ve maçları alıyordu. Tıpkı dün geceki gibi. Dün gece böylesine iyi oynayan, goller atan takımı görünce geçen hafta İstanbul BŞB maçında neredeydiniz demek sanırım hakkımız. Alex sanki doping almış gibi. Belli ki bu psikolojik bir doping. Ya artık o da pabucun pahalı olduğunu anladı ya da değişik şeyler oldu.
Hadi sayın Aragones; Güiza sahalara dönsün de tekrar Semih'i kes bakalım kesebilecek misin? Semih gibi bir oyuncun varsa onu Güiza'nın ya da benzeri santrforların kesmesi mümkün değil. Dün gece sadece attığı ve attırdığı gollere bakmayın. Atak stratejisinde çok önemli bir görev üstleniyor, Alex ile hem ruhi hem de teknik iletişim içinde. Dün gece tekrar gördük ki Josico ve Maldonado bu takımda yedek bile zor olurlar. Onların Deniz ya da Selçuk'tan fazlalıkları ne? Yazık günah değil mi bu kadar paraya, yazık değil mi yabancı kontenjanına? Sanırım onlar da gidecek ama Fenerbahçe'de gitmesi gereken o kadar fazla insan var ki.

OYUNCULARIN 'ELEBAŞI'
Dün gece bir gerçeği daha hissettim. Fenerbahçe'de Alex çok ciddi bir 'elebaşı' Neyin elebaşı; oyuncuların elebaşı . İstedi mi hem oynuyor hem oynatıyor. Aslında bu iyi bir şey değil. Alex'in katkısı tüm yıllara baktığınızda çok iyi. Ama onun Fenerbahçe'nin içindeki derin futbolcu yapılanmasındaki rolünün tasfiye edilmesi gerek. Zararı Fenerbahçe görüyor . Alex, yıllardır Semih'i istiyor, haklı da. Güiza oldu mu Semih ve Alex rölantiye geçiyor. Bence Fenerbahçe'nin bir an önce Alex'ten kurtulması lazım. Görünen o ki Hacettepe yavaş yavaş lige veda ediyor. Bu halleriyle ligde kalmaları mucizeye bağlı. Hakem için ise kolay maçtı. Ama ben ne hakemler gördüm kolay maçı zorlaştıran. Dün gece Aytekin Durmaz başarılı bir maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA