Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Yine son dakika

Fenerbahçe hesapta olmayan puanlar kaybetmeye devam ediyor. Geçen hafta Diyarbakır, dün gece de Manisaspor'a kaybedilen puanlar şampiyonluk için çok önemli. Çünkü her iki takım da ligin mütevazi ve küme de kalma savaşı veren ekipleri. Dün geceye bakıyoruz Fenerbahçe kötü oynamadı. Üstelik fazla pozisyon da vermedi. Ama yediği goller çok düşündürücü. Çünkü ilk golde Cristian Isaac'i takip ediyor ama sadece refakatçi olarak. Etkin markaj olmayınca da Isaac kafayı vuruyor ve golü yapıyor. İkinci golde de öyle. Üç kişilik Fenerbahçe defansı yine Isaac ile başedemeyip golü yiyorlar.
Şunu da belirtmek isteriz ki Bilica Fenerbahçe'ye hiç yakışmıyor. Mantalite olarak bir savunma oyuncusu değil. Bir defans oyuncusunun neler yapması ve yapmaması gerektiğini hiç bilmiyor. Üstelik defas yapmayı da sevmiyor. Gelelim kaçan gollere...Alex ve Emre öyle toplar attılar ki arkadaşlarına, öyle pozisyonlar yarattılar ki onları atamazsan maçı kaybedersin. Mehmet Topuz, bir türlü istenilen seviyede değil. Özer ise çok önemli özelikleri olan yetenekli bir futbolcu ama süratli değil. Sezon başından beri söylüyoruz Fenerbahçe'nin yumuşak karnı savunması. Böyle maçlarda basit goller yemek hem takımın moralini bozuyor hem de rakibe direnç kazandırıyor. Fenerbahçe için ligin ikinci yarısı iyi başlamadı. Üstelik kupada da şanslıydılar.

ABİTOĞLU İYİYDİ
Ama kolay takımlara karşı puan kaybetmek Fenerbahçe'ye ilerleyen haftalarda çok sıkıntıya sokar. Manisaspor dün geceki görüntüsüyle iyi değildi. Biraz şansları olsa kazanabilirlerdi ama bu onların iyi bir takım olduğunu göstermez. Ligde işleri her şeye rağmen çok zor gözüküyor. Bir hakem için maç oldukca kolay geçti. İki takım oyuncuları da birbirlerine karşı müthiş bir centirmenlik içindeydiler. Hakem Kamil Abitoğlu da birkaç ufak tefek hatası dışında başarılı maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA