YAZARLAR
HINCAL ULUÇ
HINCAL ULUÇ
Yazıyı Dinle
İletişim
Tel: 0212 3544813
Fax: 0212 3544891
SMS: HU yaz boşluk bırak mesajını yaz 4122'ye gönder. (1,60TL) MH:02165317373
Hıncal'ın Yeri
BUGÜNKÜ TÜM YAZILARI
İstanbul'da trafiği kurtarmak!..
Konser dediğin böyle olur!..
Özgün'den çok özel albüm..
Hakaret!..
Harika proje!..
Sevdiğim laflar
Bizim duvar
Tebessüm

Tebessüm

Fıkra Yıldırım Tuna'dan..
İki adam, barın iki ayrı kapısından aynı anda içeri girip barın birbirlerine tam zıt iki köşesine oturmuşlar.. Barmen birinci adama ne istediğini sormuş, "Ben Frizzli istiyorum" demiş, adam, "Bira üzerine bir ölçek tonik, portakal suyu, 2 damla limon, nane konmayacak.."
Barın diğer ucundaki adam da "Ben Frizzli istiyorum" demiş, "Bira üzerine bir ölçek tonik, portakal suyu, 2 damla limon, nane konmayacak.."
Barmen içkileri hazırlamış, her iki adama servis yaparken ne iş yaptıklarını sormuş, ikisinin de Matematik profesörü olduklarını, farklı üniversitelerde 'Teorik Matematik' dersi verdiklerini öğrenince "Çok tuhaf" demiş, "İkiniz de hiç duymadığım aynı kokteyli istediniz, aynı anda barıma girdiniz, içkiyi aynı kelimelerle tarif ettiniz, aynı konuda uzmansınız, böyle bir tesadüf olabilir mi?.." "Olabilir" demiş ikisi de soruya sözleşmiş gibi.. "On iki milyar dokuz yüz bin seksen beşte bir ihtimalle pekala olabilir..!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın

Yazarın Önceki Yazıları
"Seçimler tek başına gerçek demokrasi yapmaz!.." ( 09.06.2009 )
Günümüz dünyasından iki tablo.. ( 07.06.2009 )
Şüphe.. Mantık.. Gerçek!.. ( 06.06.2009 )
İkinci Nurettin Sözen vakası mı?.. ( 05.06.2009 )
Esas tehlike domuz gribi değil, panik!.. ( 04.06.2009 )
Bir İzmir projesi.. Üniversite kenti!.. ( 03.06.2009 )
Amaç Galatasaray'ı durdurmak mı?.. ( 02.06.2009 )
İzmir'de anlamlı bir festival!.. ( 31.05.2009 )
İzmir'de iki "Fabrika" gördüm!.. ( 30.05.2009 )
Devleti iki paralık etmek.. ( 27.05.2009 )
Sosyal Medya' nın En Çok Paylaşılanları
ÜCRETSİZ SABAH BÜLTEN ÜYELİĞİ

Üye olun, son dakika haberleri e-postanıza gelsin.

Adı Soyadı :
E-posta :
Üye Ol