Horhor kebabı tarifi, MasterChef Türkiye All Star son bölümde yarışmacılardan istendi. İzleyicilerden evde hazırlamak ve sevdikleriyle paylaşmak isteyenler tarife ilişkin detayları MasterChef horhor kebabı tarifi nedir, nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? şeklinde araştırmaya devam ediyor.
Horhor kebabı tarifi ve tüm merak edilen detaylar şöyle;
Arpacık soğanları ayıklayıp bir tencereye alın. Üzerine kuşbaşı doğranmış kuzu etlerini, zeytinyağını ve tereyağını ekleyin. Etler pembeleşinceye kadar kavurun. Mantarları, unu ve tuzu ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. Suyu ekleyip kısık ateşte 40 dakika pişirin. Bu arada enginarları bir tencereye dizin. Üzerine su, sıvıyağ, limon suyu ve unu ekleyip haşlayın. Haşlanmış enginarları bir fırın tepsisine dizin. İçlerine, pişen kuzu etlerini doldurun. Üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Önceden ısıtılmış fırında kaşarlar eriyinceye kadar pişirip servis yapın.