Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Bu da Eyüp'ten şikâyet

Savaş Abi... Anlatmak istediğim konu Eyüp Belediyesi'nin bizlere yapmış olduğu son sürprizdir. Biz Eyüp Nişanca Mahallesi Kanarya Sokak sakinleri olarak bu duruma tabii ki karşı koymaya başladık bile.
Olay şundan ibaret.
Belediye 2001'de yapılmış olan asfaltlama işlemlerinin parasını 2004'ün 9. ayında semt sakinlerinin ödemesi için evlere makbuzlar yolluyor. Her evin değerine göre ödemeler çıkarmışlar ve taksite bölmüşler kimi eve 150 milyon, kimi eve 135 milyon v.s .

"Babam öyle diyo!.."
Büyüklerimizin söylediğine göre daha önce hiçbir mahalle sakini böyle bir ödemeyle karşılaşmamış ki, 30 seneden beri bu mahallede oturan büyüklerimiz söylemektedir bunu.
İlk fırsatta sizlere bu ödeme makbuzlarını da yollamaya çalışacağım. Umarım bu işin de bir çözüme kavuşmasını sağlar ya da yardımcı olursunuz her şey için şimdiden teşekkürler...
Tolga Karacan...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA