Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Alışveriş yapıp sosyalleştiler

Dünyanın en ünlü tasarımcılarının 'limited edition' koleksiyonlarını tek çatı altında toplayan Polar Moda, yeni sezon tanıtımını yaptı. Giyim kuşamına düşkün elitler büyük ilgi gösterdi

Yaz sezonuna girerken dünya markaları, Türk tasarımcıları ve butikler yeni koleksiyonlarını tanıtma yarışına girdi. Haftanın ilgi çeken moda etkinliklerinden biri de Polar Moda'nın Maçka'daki butiğinde düzenlediği yeni koleksiyon tanıtım davetiydi. Dünya moda trendlerini yansıtan limited edition (sınırlı sayıda) koleksiyonları, İstanbul'un elitleriyle buluşturan markanın davetine ilgi büyüktü. Giyim kuşamına düşkün elitler, Azzaro, Balmain, Michael Kors, Nina Ricci, Stella McCartney gibi ünlü tasarımcıların yeni sezon kıyafetlerini görmek için davete akın etti.

ELLERİ BOŞ ÇIKMADILAR
Elitler, Polar Moda'nın bünyesine yeni kattığı Alessandra Rich, Haute Hippie, Iceberg, Mantu ve Victoria Beckham'ın koleksiyonlarını da yakından inceledi. Bu arada markanın stil danışmanlarının hazırladığı, kişiye özel alternatifli kombinler de davetlilerin çok hoşuna gitti. Ünlü tasarımcıların yazlık kıyafetlerini tek tek inceleyip beğendiklerini deneyen, sonra da hatırı sayılır bir alışveriş yapan elitler, bunun üzerine bir de arkadaşlarıyla sohbet edip sosyalleşince davetten çok mutlu ayrıldılar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA