Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şamdan Plus'un partisi elitleri buluşturdu

Türkiye'nin en çok okunan cemiyet dergisi Şamdan Plus, Sortie'de 'Kışa Merhaba' partisi düzenledi. Parti; iş, cemiyet ve sanat dünyasının en seçkin isimlerini buluşturdu

Zengin içeriğiyle rakiplerinden ayrılan ve en çok okunan cemiyet dergisi olan Şamdan Plus, 'Kışa Merhaba' partisi düzenledi.
Boğaz'ın en popüler mekanlarından Sortie'nin, bu sezon açılan yeni kışlık mekanındaki partiye; iş, cemiyet, moda ve sanat dünyasının en seçkin isimleri katıldı.
Akşam saat 20.30'da başlayan partide, davetlileri Johnnie Walker kızları karşıladı. Davetliler; Eksen Group'un kreatif ekibi tarafından yapılan kışlık Sortie'nin, dört tarafı camla kaplı, yüksek tavanlı, konforlu ve şehrin ışıklarını içeriye yansıtan kışlık mekanına bayıldı.

HERKES ÇOK EĞLENDİ
Davetin ilk saatlerine, Selen Altındağ ve orkestrası eşlik etti. Canlı müzik eşliğinde Johnnie Walker Black Label içkilerini yudumlayan davetlilere, Sortie F&B Koordinatörü Betül Bovya tarafından hazırlanan dünya mutfağından özel lezzetler ikram edildi.
Sortie Müzik Koordinatörü DJ Doruk Can, çaldığı şarkılarla herkesi havaya soktu. Saat 02.00'de biten partiden ayrılan herkesin ortak görüşü, gecenin çok eğlenceli geçtiği yönündeydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA