Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Kıyametten eğlence çıkacak

Bugünlerde memleket denizleri çok öfkeli. 2 Aralık'taki ülker dönümü fırtınasından sonra, neredeyse birer gün arayla, farklı ama kuvvetli rüzgarlarla sular kabardıkça kabaracak.
Tam 21 Aralık'ta da gündönümü fırtınası var mesela... Hani oturup dünyanın sonunu bekleyeceğimiz gün. Mayalar'ın bize şakası...
O gün dünya üzerindeki bir avuç yarım akıllı, yaşanacak büyük felaketten etkilenmeyecek yerlerden birinin Şirince olduğunu düşünüp oraya kaçacak malumunuz.
Bu yüzden Şirince halkı tedirgin bir bekleyiş içinde!
Mübadele zulmünden sonra, Maya zulmünü yaşayacak zavallı insanlar...

ŞİRİNCE' DE PANİK!
Gerçi köyde tezgahı olan, yağ, tarhana, şarap satan atarlı bir teyze, geçen gün çok öfkeliydi.
Ekranda kendisine mikrofon uzatan muhabire "İnanmam ben öyle şeylere, o gün de tezgah mezgah açmam, ne uğraşacağım elin delileriyle" falan diyordu.
Ciddi ciddi akın edecek insan selinden korkuyor Şirinceliler...
Bu arada; 21 Aralık'ta gündönümü fırtınası yaşanacak ya, işte o gün, tıpkı önceki gün İzmir'de yaşanan fırtına benzeri görüntüler ortaya çıkarsa, o korkak bezirgan takımı daha Şirince'ye varmadan, İzmir'den geçerken altlarına edecek, ben size söyleyeyim!

KIYAMET FİLMİ GİBİ
DHA muhabiri Yusuf Yavuz'un çektiği şu Kordonboyu görüntüsüne bakar mısınız?
Gerçekten Hollywood'un kıyamet filmlerinden bir sahne gibi, değil mi?
Neyse ben yine söylüyorum; o gün çok eğleneceğiz.
Hatta çekirdeklerimizi alıp Şirince tepelerine otursak ve köyde olacakları mı izlesek, ne yapsak? Böyle birimiz gitsin, köyün elektriklerini kessin, diğeri arada maytap falan patlatsın, hoparlörden gök gürültüsü efektleri verelim, insanların arkasından yanaşıp "Böhhh!" diyelim, naylon poşet patlatalım, iyice delirsin aklı evveller.
Aman ne güleriiiiiiz!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA