Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

ANAP, Mumcu'yu bekliyor!

Aylardır ANAP'a kimin lider olacağı tartışılıyor. Erkan Mumcu'nun AK Parti'den istifasıyla bu tartışma daha da alevlendi. Acaba Mumcu
yeni bir parti mi kuracak yoksa ANAP'a geri mi dönecek. İşte bu sorunun cevabı yarın netleşiyor.
Denilen o ki, ANAP'lılar artık kararını verdi. Komite başkanı Abdülbaki Erdoğmuş Mumcu'nun şartlarını kabul edeceğini açıklayacak.
Dün akşam geç saatlere kadar İstanbul'da aralarında İl Başkanı Sibel Çarmıklı'nın da bulunduğu grup bu gelişmeyi değerlendirdi. Ve onlar da aralarında muhalif sesler olmasına karşın aynı sonuca vardılar.
Mumcu cephesi ise bu gelişmeye temkinli bakıyor.
AK Parti'den isitfa eden Malatya Milletvekili Süleyman Sarıbaş, ANAP'a ilişkin düşüncelerini şöyle anlatıyor: "Çarşamba günü toplantı olacak. Ancak kararı o arkadaşlar verecek. Seçenek ANAP. Bu nedenle mevcut yapıyı alıp dönüştürmek daha anlamlı... Önemli olan, Özal'ın bıraktığı ANAP'ı devam ettirmek. Hatta ilerisine götürmek. Arkadaşlardan bunu isteyeceğiz. ANAP kabul ederse, bu dönüşüm demektir. Düşüncemiz o yönde."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA