Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Günün adı: Akıl oyunu

Fenerbahçe takım olarak, rüştünü ispatladı... Advocaat, tuğla üstüne tuğla koyarcasına kadrosunu şekillendirip, karakterli hale getirdi. Başlangıcı, Manchester United maçıydı. Sonrasında Galatasaray ve Beşiktaş derbileri ile pekişti. Fenerbahçe artık rakibine zor pozisyon veren dirençli bir ekip… Bu oyun düzeni Feyenoord'la oynanacak final maçında da en iyi silah olacak. Sadece sistem olarak değil, belli bir çıkış trendi yakaladıklarından, maçı kaybetmemeye oynamaları mantıklı değil. Bu yüzden, tek farklı yenilgi iyi skor gibi gözükse de F.Bahçe'nin oynama düzeni bunu kabul etmez. Feyenoord, son lig maçını 6 golle kazandı.
Yani bunun moraliyle yükleneceklerdir. Bu noktada soğukkanlılığını koruyup, önceki maçlarda olduğu gibi aklını ön plana alan bir takım izlemeliyiz.
Türkiye'de bir ilk gerçekleşmek üzere: Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne devam ediyor. Fenerbahçe ile Osmanlıspor'un durumları da bugün belli olacak. Üç takımla Şubat'ı görmek hem bizim için bir ilk hem de çok eleştirdiğimiz futbolumuzun başarısı… 600 milyon dolarlık yayın pastasının da bu ivmeye ihtiyacı olduğu bir gerçekti. Ne zaman ki aklımızı duygularımızın önüne alıp oynuyoruz; başarılıyız. Ama duygular, mantığımızı yenince Kiev'deki gibi hayal kırıklıkları kaçınılmaz oluyor. Bugünün adı; F.Bahçe ve Osmanlı için akıl oyunudur, bundan da vazgeçilmemelidir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA