Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Şimdi mi kötü oldu?

Milli Takım'da bir devrim mi gerek? Neden bu takım bu kadar asabi? Neden zayıf rakiplere yeniliyoruz? Türkiye'de devrim ancak Futbol Genel Kurulu'nda olur. Haluk Ulusoy'dan kurtulmadan Türkiye'de devrim yapılamaz. Haluk Ulusoy, 2004 bırakacağının sözünü vermişti. Ama bu sözler palavra.. Aziz Yıldırım da bırakıyordu.. Kongreler yaklaştıkça bunlar yeniden seçilmenin yollarını arıyorlar. Haluk Ulusoy da işe Şenes Erzik'e saldırmakla başladı zaten.. Demek ki aday olacak. O tekrar seçilirse Şenol Güneş değişmez. O zaman da değişen hiçbir şey olmaz. Boşuna gevezelik yapmanın alemi yok..

Letonya maçlarındaki hakemler konusunda büyük eleştiriler var. Veissiere maçın kaybedilmesinde etkili miydi?
Hayır.. UEFA'nın nasıl fevkalade bir hakem seçtiğini 9. dakikada gördük. Adam penaltı verebileceği bir pozisyonda Letonya'nın en iyi oyuncusuna sarı kart gösterdi. Ama ondan sonra Emre, Okan ve kaptan Bülent hakemi çileden çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar. Bu hakem Türkiye'nin play-off'u kazandığı, benim İrlandalı olduğum maçın hakemi. O zaman bundan iyisi yoktu. Şimdi mi kötü adam oldu..

Yarın ne olur?
Biz Letonya ile 10 defa karşılaşsak 9'unda beşleriz. Hiçkimse Letonya'da keramet atfetmesin, bilmem neresinde boncuk aramasın.. Aslında tur atlamaya bile niyetleri yok. Türkiye'yi bir kere yenmiş olmak onlar için en büyük başarı. Böyle olduğunu maçta da gördük. Kendi sahalarında oynuyorlar, 1-0 galipler, rakip 10 kişi.. Yüklenip turu garantiye alacak ikinci golü atmak yerine, tekrar ediyorum kendi sahalarında ve rakip 10 kişiyken skoru korumak için geriye çekildiler. Türkiye 1.Ligi'nin herhangi bir takımını yarın sahaya çıkarın, Letonya'yı ezer geçer..

Hakan'la ilgili dedikodular takımı etkiler mi?
Hakan olayı tamamen bir skandal.. Türk Milli Takımı'nın bu yapısı içinde Hakan Şükür'ün 18'de olmamasının hiçbir izahı yok. Şenol Güneş'in gücü Hakan'a yetmiyor.. Tablo bu.. Yetseydi, 18'e alırdı, ihtiyaç duyunca da sahaya sürerdi. Bunları yapamıyorsa İstanbul dönüşü kamptan da kovardı. Onu da yapmıyor, bunu da yapmıyor.. Ama Şenol Güneş bu işte.. Benim için sürpriz değil..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA