Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Galatasaray!..

İÇİMDEN Galatasaray yazmak gelmiyor.. Kongre Başkanı Türker Aslan "İbra edilmemiştir" derken televizyon başındaydım. İçim cız etti.. Sevgili Dostum Adnan Polat için cız etti..
Bu durumlara düşmeyi hak etmemişti. Ne kadar yürekten bir Galatasaraylı olduğunu en iyi bilenlerdenim. İyi de bir yönetici olacaktı. Onu yönetime alması için Alp Yalman'a ilk tavsiyeleri yapan, Adnan'ı bir yerde bu işlere bulaştıran benim.. Çok iyi bir yönetici oldu da..
Özhan'ın son dönemlerinde Galatasaray iflasa giderken, yönetimde bile değilken, kolları sıvayan ve krizin ucuz atlatılmasını sağlayan adamdı.
Özhan'ın yıprattığı Galatasaray'ı kurtaracak adam olarak görülüyordu. Kongreyi rahat kazandı ve..
Sonrasını bilemiyorum.. Sebebini hâlâ bilemediğim bir Adnan Sezgin iptilasına hem kendisini, hem Galatasaray'ı kurban etti.
Şimdi onun geleceği kaos.. Galatasaray'ın durumu da kaos..
Büyük olasılıkla iş mahkemelere düşecek.. Mahkemelerin bugünkü işleme hızı ile durum çözülür mü, kaos daha da mı büyür, bilinmez..
Böyle bir durumda, insanın içinden ne yazmak gelir ki?..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA