1977 yılında hizmet vermeye başlayan Kapalı Çarşı Meşhur Manisa Kebapçısı, Türkiye'de tanınan birçok sanatçı, siyasetçi, spor adamı, işadamlarını ağırlayarak Manisa Kebabı tatmalarını yardımcı oldu. Burada yıllardır sadece kebap işiyle uğraşılırken, gelenlere en güzel şekilde hizmet sunuluyor. İsteyene sade, isteyene yoğurtlu Manisa Kebabı servis ediliyor. Manisa Kebabının en önemli özelliğinin içindeki kıymasının dana ve kuzudan oluştuğunu ifade eden Ekrem Oyit (Ekrem Usta) "Yüzde 20 kuzu, yüzde 80 danadan oluşuyor. Yıllar önce Halep'ten bir usta gelmiş. Padişah acıkıyor. O gün bunları karıştırarak Manisa Kebabını yapmış. O gün bugündür Manisa Kebabı olarak devam eder. Osman Usta, Halil İbrahim Usta, Bekir Usta varmış, Hasan Hüseyin ondan sonra Gülcemal Usta'dan sonra şimdi sıra bizde. Böylece bu yıllarca sürmüş" diye konuştu. Kıyma hazır olduğunda Manisa Kebabı'nın 10 dakika içinde hazır hale geldiğini ifade eden Oyit, "Hiç et yemeyen insanlar bile Manisa Kebabı yiyor. Çünkü kokmuyor. Koyun eti gibi değil. Adana'da kuyruk yağı vardır, bizde kuyruk yağı girmez" dedi.