Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Efe ile Zeynep'in yaşadığı olaylar beni ilgilendirmez. Ben Zeynep'i çok seviyorum

Zeynep Özal ile Efe ve Ahmet Özal'ın, Balmumcu'da bir zamanlar ailece bir arada oturdukları villanın katlarında birer ofisleri var. Bu röportajı da ofiste yaptık. Her oda Zeynep Özal için anılarla dolu. Ve ilk evliliğinde o evden gelin çıkmış.

* Siz üç kardeş bir araya gelir misiniz?
Annemle küsmeden önce zaman zaman onun evinde buluşurduk. Şimdi aynı ofisi paylaşıyoruz ama birbirimizi ancak kapıda görüp merhabalaşıyoruz. Evlerimizde birbirimizle görüşmüyoruz. Eskiden Efe'nin eşi Zeynep çok davet ederdi, onlara daha sık giderdim.

* Kardeşiniz Efe'nin eşiyle bir hukuk savaşı var ama siz gelininiz Zeynep Hanım'dan sevgiyle söz ediyorsunuz. Sanırım ailede bu tutumu sergileyen tek kişi sizsiniz...
Ben Zeynep'le küs değilim. Boşanma konuları gündeme geldiğinde ikisiyle de konuştum, 'htiyacınız olursa ben yanınızdayım' dedim. Sonuçta biri kardeşim, diğeri gelinim. Zeynep iki yeğenimin annesi ve ömür boyu da akrabamız olarak kalacak. Ama ben olayların dışında kalmak istiyorum. Kardeşimin olayında da isterdim ki, kendi aralarında konuşup anlaşsınlar. Çünkü bu olaylar çocukları yıpratıyor. Bu düşüncelerimi Efe'ye de anlattım. Ama kendi tercihi. Bu olayların nelere yol açacağını bilmemesine imkan yok. Ona 'Her zaman yüz yüze bakacaksınız. Çünkü çocuklarınız var' dedim. Şu an çocukların biri annede diğeri babada. Bu da yanlış. Bana göre birbirine çok yakışan ve birbirini de çok seven bir çiftti. Ben Zeynep'i hala çok seviyorum ve her zaman da görüşürüm. Kardeşimle yaşadıkları beni ilgilendirmez.

* Anneniz borç olarak verdiği 1 milyon 835 bin doları geri alamadığı gerekçesiyle oğlu ile gelinini mahkemeye verdi ve Zeynep Hanım üzerine kayıtlı eve ihtiyati tedbir koydurdu. Ne diyorsunuz?
O olayı çok bilmiyorum. Ama demek ki arada maddi bir olay var ve bu beni çok da ilgilendirmiyor. Annemin parası ve o para bizi çok ilgilendirmez. Biz maddi olarak o kadar kopmuşuz ki, bunlar hiç ilgilendirmiyor. Zaten babam vefat ettiğinde de kardeşler reddi miras yaptık ve her şeyi anneme bıraktık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA