Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Erkan Avcı

1 Ocak 1982'de Diyarbakır'da doğdu.

Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olan Avcı, ilk olarak Köprü dizisinde Hasan rolüyle kamera karşısına geçti.

Ardınan Kurtlar Vadisi ve Sakarya Fırat gibi dizilerde başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Oyuncu, ayrıca 2011 yılında 48. Antalya Film Şenliğinde Zenne filmi ile En İyi Yardım Erkek Oyuncu ödülünü aldı.

Avcı, şu sıralar Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrollerini oynadığı Karadayı dizisinde Necdet Güney karakteriyle ekranlara geliyor.

Filmografi

2012 - Karadayı - Necdet Güney
2012 Uzun Hikaye - Selami
2011 Zenne - Ahmet
2011 Gişe Memuru - Afar Şoför 2
2011 Can- Ali
2009-2012 Sakarya Fırat - Ethem Tekintaş
2009 Acemi Müezzin- Cemal
2007 Kurtlar Vadisi Pusu - Gürhan
2007 Ayrılık - Yunus
2006 Köprü - Hasan

HABERLER Erkan Avcı ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr’ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Toplam 01 Erkan Avcı haberi sayfamızda bulunuyor.
BİZE ULAŞIN