Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin 1.5 milyara yaklaşan nüfusa sahip. Bu nüfusun yiyecek sıkıntısı çekmemesi için ülkede yıllık 2 trilyon dolarlık bir bütçe gıda sanayisine ayrılıyor. 2010 yılında açılan bu tesis, Çin'in ilk bilgisayar kontrollü kapalı serası olma özelliğini taşıyor. Güneş ışığı yerine yapay ışıklandırma kullanılan tesiste Çin halkı için marul ve benzeri yeşil sebzeler yetiştiriliyor. Çin'de sıklıkla tüketilen karidesler Rizhao şehrinde bulunan bu tesiste hazırlanıp paketleniyor. Ülkede yemeklik yağ üretimi yapılıyor olsa da, nüfus yoğunluğundan dolayı 2011 yılı verilerine göre Çin, 1.35 milyon ton yemeklik yağ ihraç etmiş. Hangzhou şehrinde bulunan balık üretim tesisinde asılı bir şekilde kurumaya bırakılan balıklar. Köpekbalığı yüzgeci Çin'de gurme olarak tüketilen bir yiyecek. Fotoğrafta 10.000'den fazla köpek balığı yüzgeci kurumaya bırakılmış durumda. Çin'in Luohe şehrinde bulunan bir et üretim tesisi. 2014 yılında Şanghay Gıda ve İlaç İdaresi tarafından kapatılmadan bir kaç gün önce çekilen et üretim tesisinden bir kare. Fabrika, son tüketim tarihi geçen etlerin paketlenip halka dağıtıldığı için kapatıldı. Çin'de bir meşrubat fabrikası. Fabrika, 2014 yılı kayıtlarına göre yıllık 26.5 milyon ton üretim hacmine sahip. Çin halkının sıklıkla tükettiği erişteler burada üretiliyor. Çin'de yoğun olarak tüketilen 'jinseng' adındaki şifalı olduğuna inanılan bitkinin üretiminin yapıldığı tesis. Güneşin altında kurumaya bırakılan kırmızı biberler. Yumurta fabrikası Çin halkının favorisi olan ay kekleri burada üretiliyor. Devasa sirke ve soya üretim tesisi. Yine Çin halkının vazgeçilmezlerinden dolma çörekler.