Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Haftanın en çok konuşulan dizisi

Moda dünyasının en çok konuşulan olayı Versace suikasti, uzun zaman sonra tekrar gündemimizde; tam tamına 21 yıl aradan sonra vay be! 'The Assasination of Gianni Versace: American Crime Story'nin ilk bölümü yayınlandı ve izleyenleri ikiye böldü; gerçeği yansıtmadığını düşünenler, düşüncelerini sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ünlü modacı Gianni Versace'yi Edgar Ramirez canlandırıyor. Ricky Martin de D'Amico karakterini. Dizide en çok dikkat çekense Penelope Cruz. Penelope'den önce rol Lady Gaga'ya teklif edilmiş ancak zamanlama tutturulamamış. Neyse ki Penelope, Donatella Versace rolüne cuk oturmuş. Versace Ailesi'nin ateş püskürdüğü bu yapımla ilgili bakalım neler olacak...
Ailenin, yayınlanacak diğer bölümlere gelecek tepkisini merakla bekliyorum. Eee ne de olsa dizinin gerçekleri yansıtmadığını düşünüyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA