Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Dijital geziyle 81 ilimizi yakından tanıyın

Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un Instagram paylaşımlarını belki görmüşsünüzdür. 'Keşke ben de onlarla olsam' dediğim şahane bir projeye başlamışlar. Kıskandım desem yeri! Ülke turizmine destek olmak amacıyla yeni bir sosyal sorumluluk projesi bu. Proje kapsamında ünlü isimlerle birlikte 81 ili ziyaret ediyorlar. Tabii yanlarında Saffet Emre Tonguç da var. Gittikleri her şehre oralı olan ünlüleri de götürüyorlar. Grup, geçtiğimiz günlerde Urfa-Göbeklitepe'deydi. Aralarında Ayşegül Aldinç, Bülent İnal, Asuman Dabak, Ferhat Göçer de vardı. Instagram sayfalarını takip ederseniz siz de dijital gezi yapmış olursunuz. Buradan Pervin Hanım'a sesleniyorum; benim memleketim Ankara, giderken beni de yanınıza almak isterseniz gönüllüyüm, benden söylemesi.

Kocam beni aldatıyor mu?
Instagram'daki felaket habercilerinin nasıl önünü keseriz, kökünü kuruturuz? Bu hafta bir grup kadınla masa sohbeti yaparken içlerinden biri, Instagram'da kullanıcısı belli olmayan sahte hesaplardan gelen mesajlardan bahsetti. 'Kocan seni boynuzluyor, haberin yok' gibi iddialarla dolu art arda mesajlar alıyormuş. Kadın "Aldatılıyorum şüphesine bugüne kadar kapılmamıştım ama gelen bu Insta mesajlar beni şüpheye düşürdü" dedi. Şimdi ne yapmalı? Gidip kocasını sorguya mı çekmeli? Dedektif tutup takip mi ettirmeli? Gizli gizli telefonunu mu karıştırmalı? İnanın çok korkunç, insanın kafasını karıştırıp huzursuzluk veren bir durum. Instagram'da felaketçilerin sonu gelmez ama buna bir formül de bulunması gerekmiyor mu?

Mide ameliyatı sonrası gelen ayrılıklar!
Midesini küçültüp zayıflayanların sayısı artıyor. Ben obez sınıfına girecek kiloya ulaşacak olsam dahi bu ameliyattan yana değilim. Yemek yemenin mutlulukla doğru orantılı olduğunu düşünenlerdenim. Nice arkadaşım ameliyat sonrası zayıflasa bile "Yemek yemeyi özledim, keşke senin yerinde olsam" diyor. Asıl konum bu değil tabii ki... Ameliyat sonrası başlayan boşanmalar ve ayrılıklar. Bir kız arkadaşım, sevgilisinin operasyon sonrası çok agresif olduğundan bahsetti. "İlişkimizi kurtarmaya çalışıyorum, olmuyor. Sanki o artık başka bir adam! Bana aşık olan adam gitti, bencil ve sinirli bir adam geldi" diyor.

Mikonos biletleri tükenmiş!
Şimdiden yaz planları yapılmaya başladı. En çok konuşulan mevzuların başında ise Mikonos'a direkt uçuş sağlayan havayolu firmalarında biletlerin tükendiği. Bir tek Atina aktarmalı gidilebiliyormuş. Anlaşılan o ki, bizim tatilciler yine akın akın komşuya gidecek. Benim için bir cazibesi kalır mı artık Mikonos'un şüpheliyim. Orası da tam bir Türk adası olacak. Ben de sürerim Bodrum'un, Çeşme'nin sefasını.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA