Issız Adam filmiyle başlayan 'yemek yapan adam' popülerliğinin ardından birçok akademi açılarak bu durumu fırsata çevirdi. Yeme-içme sektöründe büyüme beklentilerin üzerinde olup, mutfak personeline olan ihtiyaç artınca akademiler farklı bir misyon üstlendi. Bu akademiler arasında en tanınmışlardan olan USLA ise olayı daha da farklı bir boyuta taşıyor. Yeni bir workshop hazırlığını yapan akademi, yemek yapmanın yanında sağlıklı ve doğru ürünü temin etme konusunda da eğitim verecek.
Yess ismi verilen bu programda yemekler hakkında doğru bilinen yanlışların detaylandırılması için sağlıklı yaşam koçu Doruk Güçlü ve diyetisyen Nihan Akın katılımcılara bilgilendirici konuşmalar yapacak. Bu bilgiler eşliğinde Gile Restoran'ın kurucusu şef Uryan Doğmuş hem yemek yapacak hem de hazırlanıştaki teknikleri anlatacak. 10 saat sürecek workshop 29 Eylül itibari ile başlıyor...