4 milföy hamuru
3 çorba kaşığı çokokrem
3 muz
50 gr. fındık (kıyılmış)
Yapılışı
Milföy hamurlarını yan yana dizerek hamur kenarlarını birbirine yapıştıralım.Hamuru merdane ile enine ve boyuna açarak inceltelim.Kalıbı margarinle yağlayıp tabanına un serpelim.Hamuru kalıba oturtup kenarlarını,kalıbın kenarlarına yapıştırarak 1/2 cm. yükseltelim. Kenardaki fazlalıkları keserek çıkartalım.Hamurun üzerine çatalla sık delikler açalım.Hamurun üzerini alüminyum folyo ile kapatıp üzerine pişerken kabarmaması için kuru fasulye veya nohut dolduralım. Isıtılmış 200 derece ısılı fırında hamuru 10-15 dk pişirelim. Fırından alıp üzerindeki bakliyatları ve folyoyu çıkaralım. Hamuru tekrar fırına sürüp üzeri açık pembe renk alana dek pişirelim. Fırından çıkarıp ılıması için bekletelim. Muzları püre gibi olana dek ezelim. İçine çokokremi ekleyip karıştıralım. Muzlu kremayı tart hamuru üzerine yayalım. Üzerine kıyılmış fındık serperek buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra servis yapalım.