Türkiye'nin en iyi haber sitesi

haşlarken içine bir miktar eklerseniz bu yöntemden vazgeçemeyeceksiniz

kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. birçoğumuz için mutfaktaki en kolay işlerden biridir. Ancak kaynatma işlemi sırasında her zaman yumurta kabuğunun kırılma, çatlama riski vardır. İşte bunun üstesinden gelmek için imdadımıza yetişiyor. İşte yumurtanın kırılmaması ya da çatlamaması için yapmanız gerekenler...

Giriş Tarihi: 29.5.2019 09:52 Güncelleme Tarihi: 29.5.2019 09:54
Yumurta haşlarken içine bir miktar limon suyu eklerseniz bu yöntemden vazgeçemeyeceksiniz

EN UYGUN ÇÖZÜM LİMON SUYU

Protein bakımından son derece zengin olan yumurtalar, kahvaltılarımızın vazgeçilmezidir. Diyet menülerinin de başında gelen haşlanmış yumurtayı pişirmek oldukça kolaydır. Peki bu kadar kolay bir yiyeceği hazırlarken pişme esnasında kabuklarının çatlamasının üstesinden nasıl geleceğiz? Bunun için en uygun çözüm ...

ARKADAŞINA GÖNDER
Yumurta haşlarken içine bir miktar limon suyu eklerseniz bu yöntemden vazgeçemeyeceksiniz
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
BİZE ULAŞIN