6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Son dakika! Başkan Erdoğan'dan AK Parti İl Kongrelerinde önemli açıklamalar | Video

Son dakika! Başkan Erdoğan'dan AK Parti İl Kongrelerinde önemli açıklamalar | Video

08.02.2021 | 15:01

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt – Giresun – Niğde – Zonguldak 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantı ile seslendi. Erdoğan, burada teşkilatlara önemli mesasjlar verdi. Erdoğan, CHP'yi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da topa tuttu. Erdoğan, CHP için, "Tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakı dengede tutmaktır" dedi. Erdoğan, CHP'nin parçalanmaya başladığının da altını çizdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt – Giresun – Niğde – Zonguldak 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantı ile seslendi. Erdoğan, burada teşkilatlara önemli mesasjlar verdi. Erdoğan, CHP'yi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da topa tuttu. Erdoğan, CHP için, "Tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutarak, kurduğu kirli ittifakı dengede tutmaktır" dedi. Erdoğan, CHP'nin parçalanmaya başladığının da altını çizdi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA