Kaçak sigara imalathanesine polis baskını! | Video

Kaçak sigara imalathanesine polis baskını! | Video

13 Haziran 2023 10:35

Kocaeli İzmit İlçesinde, bazı kişileri gümrük kaçağı tütün ve tütün mamülleri imalatı yaptığına dair duyumlar alarak harekete geçen emniyet güçleri, bir iş yeri ve bir depoya baskın yaptı. Operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken, çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İzmit İlçesinde gümrük kaçağı tütün mamülleri üretimi yapıldığına dair duyumlara ulaşıldı.

Başlatılan takip ve elde edilen deliler doğrultusunda bir iş yeri ve bir depoya operasyon düzenledi. Düzenlenen operadsyonda 15 bin içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron, 25 bin boş makaron, 150 kilo tütün, 250 paket kaçak sigara, 2 sigara sarma makinası, 2 kompresör, 1 ortam nemlendirici ve kesilmiş 250 bandrol ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA