Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

'Ayda 50 maç yapılıyor, çim mi dayanır?'

STADIN muhteşemliğine kimsenin "hınk" ettiği yok. Ama çimlerin kötü, oturmamış olduğu söyleniyor. O telaş arasında çimlemeyi yapan FBK firması sahibi Feyzi Burak'la görüşüyorum.

* Günah keçisi durumunuz hasıl oldu? - Kabul etmiyorum bunu. Çünkü yapılabilecek her şeyi normal yaptık.

* Sakatlık yaratır mı bu? - Her sahada sakatlık oluyor. Türkiye'deki sahaların yarısından çok daha iyidir zemin...

* Teknik bilgimiz eksik. Tamamlasanız? - Bahçeye çim eksek kimse basmasın diye önlem alıyoruz. Burayı sadece bugün 500 kişi gezdi çiğnedi. Çatıyı yapan vinç bile çimin üzerinde dolaştı ben ne yapayım?

* Siz Ankara 19 Mayıs'ı da yapmışsınız. Erman Hoca başta herkes karşı o çime. Ucuz olsun diye mi öyle oldu? - Savaş Bey ne ucuzu!.. Sentetik çim çok özel üretildi Hollanda'da. Isıtmasıyla vs. toplam 610 bin eurodur maliyeti. Ucuz mu?

* Ne yapmak lazım peki? - Ankara için diyorsanız çözüm ayda bir çimi değiştirmek ya da sentetik çim yapmak. FB 17, GS 15, BJK 16 maç oynuyor aynı süre içinde 19 Mayıs'ta oynanan maç sayısı ise tam 50. Can mı dayanır buna!.. Çim dediğiniz de neticede yaşayan bir şey.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA