Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Özel ve güzel haberler

SABAH Akdeniz'de bir haftayı daha birbirinden çarpıcı özel haberlerle geride bıraktık. Doğrusu, gazetemiz ses getiren özel haberlerle yayınlanınca yazı işlerinin keyfine doyum olmuyor. Fazla uzatmadan geçen haftanın haberlerine kısaca bir göz atalım.
Pazartesi günü haftaya, 'Lara'nın sahili çıkmaz sokak' başlıklı haberle başladık. Bakanlığın Lara için yaptığı yeni plana denize dik inen yollar işlendiğini ancak sahil yolunun yine planda yer almadığını ve Mimarlar Odası'nın plan bu haliyle uygulamaya koyulursa dava açmaya hazırlandığını duyurduk okurlarımıza.
Salı günü haftanın en çok ses getiren özel haberimiz, 'Sanat sporu yendi' ile huzurdaydık. Antalya'da futbol ile sanat izleyicileri karşılaştırıldığında sanatsal faaliyetlere ilginin açık ara önde olduğunu rakamlarıyla ortaya koyduk.
Buna göre Antalya Devlet Tiyatrosu'nun izleyici sayısının tek başına Antalyaspor kadar izleyici topladığı ortaya çıktı. Bu haberimiz hafta boyunca çok konuşuldu ve yereldeki köşe yazarlarına da konu oldu.
Çarşamba, SABAH Akdeniz ekibi olarak imza attığımız özel çalışmalarımızdan biri ile karşısına çıktık okurlarımızın. Ekip olarak biraraya geldiğimiz Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün 4.5 yılını değerlendirdiği haberimizi 'Kepez'in kaderi 4 yılda değişti' başlığıyla sunduk okurlarımıza.
SABAH Akdeniz ekibi bu tür buluşmalarla bölgenin nabzını tutmayı sürdürecek. Bizi takibe devam edin.
Perşembe günü ise artık rutine dönen bir olay manşetimizde yer aldı, 'Büyükşehir'de bir haciz daha' başlıklı haberimizde Temmuz'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın makamındaki eşyaları haciz eden alacaklı firmanın Büyükşehir'e yine haciz gönderdiği bilgisi yer aldı.
Cuma gününün manşeti ise SABAH Akdeniz'in gündeme getirdiği; Kemer'deki esnafın astığı hanutçuluğa karşı tabelaların yarattığı krizin devamı idi. 'Kemerli esnafa acenteci resti' başlıklı haberimizde tabela krizi sonrası esnaf ve acentecilerin buluşmasını ve acentelerin turist getirmeme restini duyurduk. Aynı toplantıda esnafın da acentecilerin restine restle karşılık vermesi ayrıntısı da yer aldı.
Cumartesi yine bir özel haberimiz yer aldı manşette. 'Deniz kirliliği turizmi bitirir' başlıklı haberimizde Antalya'da deniz kirliliğinin düşündürücü boyuta ulaşmasını ve turizmcilerin uyarılarını kamuoyunun dikkatine sunduk.
Haberimizde İtalya'nın 1990'lı yıllarda aynı hataya düştüğünü hatırlatan turizmcilerin, İtalya'da bunun etkilerinin hala sürdüğünü söylemeleri tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyordu.
Haftanın son özel haberi de Pazar günü yer aldı birinci sayfamızda. 'Antalya'nın ölüm virajları' başlıklı haberimizde her ne kadar konunun muhatapları kabul etmese de Antalya'nın çeşitli caddelerinde yer alan hatalı virajların sürücüler için tehdit oluşturduğuna vurgu yaptık. Bu virajlardan dertli olan vatandaşların ölümler yaşanmadan tedbir alınması isteklerine de yer verdik haberimizde.
Yine özel ve güzel haberlerle bir hafta boyunca buluşmak dileğiyle.
İyi haftalar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA