Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Üç maçta 20 gol vardı!

Bucaspor ile Fenerbahçe'nin ligde oynadığı iki maçta toplam 15 gol oldu. İlginç... Hatta Kadıköy'de oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında da 5 gol vardı. Yani üç maçta toplam 20 gol... Buradan çıkabilecek iki sonuç var: Buca takımı Fenerbahçe'ye karşı konsantrasyonu üst düzeyde tutuyor. Tam tersi Fenerbahçe de düşük tutuyor.

İLK YARIDAKİ MAÇIN BENZERİ
İlk yarıdaki lig maçının son bölümünde Ediz'le Niang tartışmasından sonra takım sinirlenmiş ve oyun forse edip 5-2 gibi farklı bir skorla kazanmıştı.
Dün de ikinci yarıda üçüncü golü yiyince, yine sinirlendiler. Daha da önemlisi kenardaki hoca da sinirlendi. Son maçlarda oyuna sonradan sokup verim aldığı Stoch'u yine oyuna soktu. Mehmet Topuz, ilk yarıdaki hatasından kurtulup biraz daha kenarda oynamaya başladı. (İlk yarıda Cristian'la Emre'nin yanına çok girdi). 3. golden sonra sağda Mehmet Topuz ile Gökhan Gönül, solda Santos ile Caner (girdikten sonra Stoch) gibi bir görüntü oluşunca, oldukça rahat savunma yapan Buca defansının dengesi bozuldu. Bunlara bir de Alex'in ikinci yarıdaki topsuz koşuları eklenince sonuç geldi.

GÜİZA'NIN GOLÜ GÜZEL BİR ÖRNEK
Emre Belözoğlu, müthiş bir maç oynadı. İlk yarıda takımın tamamı kötü oynarken o ayaktaydı. Ama galibiyeti getiren golü uzun süredir takıma katkı sağlayamayan, ancak taraftarın hep çok sevmek istediği Daniel Güiza'nın atması, hem takımdaşlık adına hem de büyük sıkıntılar yaşayan İspanyol oyuncu adına güzel bir örnekti.
Tabii, Fenerbahçe'de büyük sorunlar yaşayan Daniel Güiza olayında hem başkanın hem de teknik direktör Aykut Kocaman'ın komplekslerini aşmış olması da çok önemli.
Fenerbahçe Buca deplasmanında kazanarak yarışta yüzde 55-45'lik bir avantaj yakaladı. Bucaspor maçı gösterdi ki, hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor, kalan 4 maçta üzerlerindeki baskı ve stres nedeniyle puan kaybı yaşarsa sürpriz sayılmayacak bana göre.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA