Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Oyuncu kalite farkı

Fenerbahçe, Çarşamba günkü çok önemli Galatasaray maçı öncesi (İki gündür saha dışında yaşanan olaylardan da bir şekilde etkilenmişlerdir) sorun yaşayabilirlerdi. Ankaragücü karşısında oyuncu kalite farkı skor getirdi. Ama koyun bakalım Stoch'u dün geceki sarılı takıma, ne olurdu skor?
İlk yarının tamamını Fenerbahçe üstün oynadı. İki tane de net pozisyon buldu. İkinci yarı 3-1 oldu, nasıl oldu anlamadım. 4-2'yi de anlamadım. bu maç 4-0 da bitebilirdi, 3-3 de... Ziya Doğan ve Ankaragücü takımına helal olsun! Eskişehir'de 2-0'dan geldiler. Kadıköy'de de geriye düştüler ama hiç bırakmadılar maçı. İkinci devre beş pozisyonu var Ankaragücü'nün...
Fenerbahçe, "Ben nasılsa Ankaragücü'nü yenerim" diye çıkmış sahaya... Ziya Doğan ise kendi kendine "Zaten 5 puanım var. 6 olsa ne olur? Olursa 8 olsun" demiş. Takımına da bu düşünceyi vermiş.
Selçuk ve Cristian birlikte oynayınca, düzen 4-2-3-1 değil, 4-1-4-1 gibi oluyor. Çünkü bu ikisi yan yana değil, arkalı önlü oynuyor. Cristian, Alex'in yerine/yanına gidiyor. Bu da en çok bekleri olumsuz etkiliyor. Gökhan'ın dünkü sıkıntısı bundan kaynaklanıyordu. Ama Mehmet Topuz, Cristian, Emre üçü birden sahadayken bunlar beklere hem sağda hem de solda yardıma gidiyor; bu zaaf yaşanmıyor. Stoch bir sol üste, bir sağ üste olağanüstü vurdu. Cristian bir mermi yolladı. Dördüncü golde de şut pas oldu. Ankaragücü beklese, 4 yerine 6 olabilirdi. Bienvenu istediği kadar gol atsın, Aykut Kocaman Semih'i mutlaka fizik olarak hazırlayıp kullanmalı. Bienvenu'nün işi zor Fenerbahçe'de. Kadroda durur, zorlar, sonradan girer ama Fenerbahçe ayarında bir takım için yeterli değil. Evet çok geziyor ama Fenerbahçe'nin savunmayı yoracak adamdan çok, işi bitirecek adama ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA