Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Mehmet Yıldız

Sivasspor'un devam eden sürekliliğinde etkili olan çeşitli faktörler var. Başta yönetim tekliği ve sürekliliği ile sonrasında devam eden kararlılık daha ötesinde de teknik ekibe inanç ve alınan kararların arkasında durma sayılabilir. Teknik ekibin oyuncu seçimindeki ve yönetimindeki başarılarını da buna ilave edebiliriz. Bunlar çok önemli şeyler. Fakat futbolda çok önemli olan bu faktörler gibi diğer önemli bir nokta da takım içindeki oyuncuların yetenekleri kadar futbol karakterleri ve liderlik özellikleridir. Çünkü bir takımın baskı altındayken bunu taşıyabilecek oyuncu çokluğu başarının sınırını belirler.

LİDERLİĞİ ÖN PLANA ÇIKIYOR
Futbolda siz oyuna belli bir seviyeye kadar müdahale edebilirsiniz. Sonrası oyuncunun yeteneğine ve davranış özelliklerine kalır. Sivasspor'da Mehmet Yıldız oyuncu olarak sürekliliği, başarısı ve liderliği ile ön plana çıkıyor. İkinci ligden beri devam eden ve devamlı yukarı çıkan çizgisiyle başarılı bir istikrar örneği. Ayrıca takımın içinde taktiksel organizasyonunda temel noktası. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda taktiri ve alkışı hak ediyor. Ben de Mehmet'i bugüne kadar yaptıkları kadar bundan sonra da daha önemli işler yapacağına inandığım için alkışlıyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA