Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Taksiciler 'İffet'e ayaklanır mı?

Bir televizyon dizisinde, bir meslek grubu konu edildiği zaman; hele de biraz çarpıtıldıysa, hemen o grup ayaklanır...
Hemşireler ayaklanmıştır, kapıcılar ayaklanmıştır. Peki, 'İffet' dizisinin taksideki o meşhur sahnesinden sonra taksicilerden niye hiç ses çıkmıyor?

***
Tarkan bu yıl esti geçti. Ve şunu gördük; eğer başına kötü bir şey geldiyse ağlamayacaksın, konuşmayacaksın. Sadece çok çalışıp iyi işler çıkaracaksın.
O zaman her şey unutulur. Çok çalıştığın ve insanların kalbine dokunduğun için kredin hiç bitmez.
***
Geçenlerde Milliyet'te Sina Koloğlu yazdı; "Dizilerin babaları neden çok öfkeli?" diye... Asan, kesen, döven... Her türlüsü var.
Sadece babalar mı? Kayınvalidelere bakın bir de... İyisi nerede bunların? (Lale Devri'ndeki kayınvalideyi ayrı tutuyorum.
Neyse ki gelinini seven biri var.) Bilinçaltımız bütün karakterlere nasıl da yansıyor. HHH Şu yardım konserlerinden bir yardım çıkıyor mu sahiden?
Bakınız Somali'ye yardım için düzenlenen POPSAV konserine...
10'a yakın sanatçının sahne aldığı geceden yaklaşık 10 bin lira gelir elde edilmiş. Hep böyle oluyor. Bugüne kadar, hiçbir konserden öyle büyük bir gelir elde edilmedi. Deniz Seki "Bugün burada, onlara destek olmaktan çok mutluyum" demiş ama... Acaba sonuçtan tatmin olmuş mu?
10 sanatçı biner lira verseydi; daha acayip bir iş olurdu bence!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA