Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğünle ortaya çıkan gerçek...

Murat Ejder ile Aylin Süzer'in Pera Palas'taki düğünü 28 yıllık sır perdesini araladı. Meğer Aylin Süzer, işadamı Hasan Süzer'in evlilik dışı doğan ve sonradan nüfusuna aldığı kızıymış!

Ünlü popçu Sertab Erener'in bas gitaristi Murat Ejder ile iş adamı Hasan Süzer'in kızı Aylin Süzer, Pera Palas Oteli'nde gerçekleşen bir düğünle evlendi. Geleneklere uygun bir şekilde yapılan düğün basında bol bol yer aldı. Cemiyet hayatından çok uzak yaşadığı için şimdiye kadar sadece adını bildiğim Hasan Süzer ve ailesini merak edip kısa bir araştırma yaptım. Ve bu merak beni Hasan Süzer'le ilgili 28 yıllık sırra ulaştırdı. Gazetelerde gelin Aylin Hanım, Hasan-Suna Süzer'in kızı olarak yazılmıştı. Evet, buraya kadar bir yanlış yok; Aylin Hanım, Hasan Bey ve Suna Hanım'ın kızı. Yalnız ilginç olan Suna Hanım'ın, Hasan Bey'in eşi olmayışı! Biraz bilmece gibi oldu ama Aylin Hanım, iş adamı Hasan Süzer'in Suna Hanım'dan evlilik dışı dünyaya gelen ve sonradan nüfusuna aldığı kızıymış. Hasan Bey'in resmi nikâhlı eşi ise, altı çocuğunun annesi İsmihan Süzer'miş.

MAHKEME KARARIYLA SOYADINI DEĞİŞTİRMİŞ!
İstanbul Otelcilik'in Başkanı, 80 yaşındaki Hasan Bey ile Suna Hanım'ın yasak ilişkileri yaklaşık 28 yıl öncesine dayanıyormuş. Çiftin bu yasak ilişkisinden 1978 yılında Aylin Hanım dünyaya gelmiş. Hasan Bey, evlilik dışı doğan bu kızını da sonradan nüfusuna dahil etmiş. Kafaları karıştıran nokta ise, Suna Hanım'ın soyadının nasıl Süzer olduğu. Orada da Suna Hanım'ın süper zekası devreye girmiş. Suna Hanım, kızını dünyaya getirdikten sonra, Erginay olan soyadını mahkeme kararıyla Süzer olarak değiştirmiş. Yani Suna Süzer'in Hasan Süzer ile resmi hiçbir bağı yok. İşte 28 yıl sonra ortaya çıkan gerçekler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA