Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eski Adnan Hocacı ile Kızıl İmamcı gelin-güvey oluyor!

1996'da Türkiye Güzeli seçilen, ardından podyumlarda fırtına gibi esen Pınar Tezcan dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Tezcan, uzun süredir birlikte olduğu Kerem Özçapkın ile 23 Temmuz'da Sunset'te nikah masasına oturacak. Pınar Tezcan ile Kerem Özçapkın'ın evlenecek olması bana ilginç geldi. Niye mi? Şimdi sizi biraz eskilere götürmek istiyorum. Pınar Tezcan, 90'lı yılların sonunda mesleğinin zirvesindeyken 'Adnan Hocacılar' diye bilinen gruba katılıp 2.5 yıl ortadan kaybolmuştu. 2.5 yılın ardından da gruptan ayrılmıştı.

ADNAN HOCA'DAN AYRILIP DÜŞMANI OLDU
Kerem Özçapkın ise 90'lı yılların başında Adnan Hoca'nın en yakınındaki adamlardan biriyken bir grup arkadaşıyla birlikte gruptan ayrılıp 'Kızıl İmamcılar' adıyla kendi grubunu kurmuştu. Hatta bu gelişmeler üzerine Adnan Hocacılar, Kızıl İmamcıları bir numaralı düşman ilan etmişti. O dönemde içlerinde Özçapkın'ın da olduğu Kızıl İmamcılar DGM'de yargılanmıştı. Şimdi Tezcan ile Özçapkın'ın evlenecek olması ilginç değil mi? Gelin adayı eski Adnan Hocacı, damat da bir zamanlar Adnan Hoca'nın bir numaralı düşmanı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA