Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İki Kaya'sı bir TV programı var

Bu haftaki konuğum; Kaya Çilingiroğlu'nun eşi, televizyon programcısı Feraye Çilingiroğlu... Günlerini; eşi, oğlu, evi, 'İlk Nefes' adlı televizyon programı ve adıyla özdeşleşen golf ile geçiren Feraye Hanım, bir hafta boyunca yaşadıklarından çok özel anları GÜNAYDIN ile paylaştı. Feraye Çilingiroğlu'nun günlerinin nasıl geçtiğini merak ediyorsanız, işte cevabı...

1 NİSAN PAZARTESİ

Haftanın ilk günü, 'İlk Nefes' programımın sponsoru 'Bee Goddes'ın yaratıcısı, tatlı kadın Ece (Şirin) ile kahve keyfi yaptım. Uzun bir sohbet sonrası sıra yeni takıların keşfinde....

2 NİSAN SALI
Bu sabah soluğu spor salonunda aldım. Severek çalıştığım hocam Özge ile bol acılı pilates dersindeyim.

Öğleyin güneşi görünce hızımı alamadım; koşarak golfe gittim, biraz antrenman yaptım.

3 NİSAN ÇARŞAMBA
Vakıf davetinin ardından akşam, 'İlk Nefes'in çekimleri için stüdyodayım. Bu haftaki konuklarım; Sinem Güven Ersönmez ve Dr. Tijen Eren. Doktorumuzdan emzirme üzerine çok önemli bilgiler aldık.

Bugün öğlen, Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı'nın davetindeyiz. 'İlk Nefes' olarak Şengül'le birlikte yeni doğanları takipteyiz.

4 NİSAN PERŞEMBE
Bugün Kaya'nın okul çıkışı tüm aile kuaförde toplandık. Kaya'nın bebekliğinden beri saçını kesen Cenk, işbaşında.

Tıraş için Bebek'e gelmişken Bebek Parkı'na uğramayı da ihmal etmedik.

5 NİSAN CUMA
Sabah saat 07.15; "Servise geç kalmaman gerekiyor Kaya; uyaaaaann!"

Öğlen; en favori mekanlarımdan biri olan Kandilli İskelesi'ndeki Suna'nın Yeri'nde, Semoş'umla hamsileri yedik. Bol bol sohbet edip yaptığı yeni çantalardan konuştuk.

6 NİSAN CUMARTESİ
Arkadaşlarımla keyifli bir akşam yemeği ve bol sohbet zamanı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA