Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dudak orantısı ‘Hadise’ çıkardı

Fransız manken Aurelien Muller ile 'Sıfır Tolerans' şarkısına çektiği klibin çalıntı olduğu iddiaları ile olay yaratan Hadise, klip öncesi doldurttuğu dudaklarıyla da herkesin diline dolandı.
Tamam; kadınlar için yeni dudak ve yanak modelleri yaptırmak artık kuaföre gidip fön çektirmek kadar doğal.
Ancak Hadise'nin dudaklarının eski hali daha iyiydi.
Normal orantı; Hadise'nin eski hali gibi üst dudağın, alttan ince olması.
Uzmanlara göre yüz bölgesinde üst dudak, alt dudağın üçte biri olmalı. Hadise'nin önceki fotoğraflarına baktığımızda yüzünü bilmem ama dudakta orantıyı tam tutturmuştu.
Ancak şimdilerde üst dudağa yaptırdığı dolgu nedeniyle bu orantının tam tersi olmuş. Üst dudak, alt dudaktan neredeyse üç misli fazla! Geçici dolgular yaklaşık altı ay sonra eski haline dönüyormuş. Umarım Hadise'ninki de geçici dolgudur da; şimdilerde Arap Bacı'nın dudakları gibi duran dudakları eski haline döner!

PSİKOLOJİK Mİ?
Bu arada Hadise'nin böyle bir arayışta olmasına da şaşırdım doğrusu! Zaten yüz hatları güzel olan şarkıcının orantıdan sapmasına anlam veremedim.
Aklıma daha önce bahsi geçen bir psikolojik araştırma geldi. Dudaklarını şişirten kadınlar, göğüslerinin de büyüdüğünü ve dişilik imgesinin pekiştiğini hissederlermiş.
Bilinçaltı tabii, bilemem!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA