Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Büyük aşk tarih oldu!

Dördüncü Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in torunu olan, uluslararası pek çok ödülün sahibi başarılı mimar Melkan Gürsel, meslektaşı ve halen ortağı Murat Tabanlıoğlu'ndan 2015'te boşanmıştı. Arayı hiç açmadan da sanat alanında ortaklık yaptığı Taha Tatlıcı ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftle ilgili bomba bir haberim var: Büyük aşk mazide kalmış! Evet; yanlış okumadınız... Aşkları uğruna her ikisinin de büyük fedakarlıklara katlandığını bildiğim çiftin ayrılığına çok şaşırdım doğrusu. Şimdiye kadar tartıştıklarını bile duymadığım ikilinin ayrılık nedenini de çok merak ettim. Çiftin yakın çevresi, yaklaşık 20 gündür ayrı olan çiftin büyük aşkının artık tarih olduğunu konuşuyor!!!

'Klasik' turdan mutlu pozlar

İlk kez bu köşede okuduğunuz, ABD'de yaşayan Özlem Önal'ın ünlü Hollywood yapımcısı Stuart Parr ile aşkı, mutlu mesut devam ediyor. Önal, klasik otomobil ve motosiklet koleksiyoneri olan sevgilisi Parr ile önceki gün Palm Springs'ten Joshua Tree'ye yapılan klasik otomobil turuna katılmış. Ünlü yapımcının, tur sırasında Önal ile çektirip sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ne kadar mutlu olduklarını ortaya koyuyor. Mutluluklarına ve ilişkinin seyrine bakılırsa, Özlem Önal Hollywood'a gelin gidecek gibi görünüyor.

AŞIKLAR ZİRVEYE ÇIKTI

Yaklaşık altı yıldır flört eden ve aşkları uğruna eşlerinden boşanan Kaya Ersu ile Ebru Yücebaşoğlu, bugünlerde zirvede tatil yapıyor! Aşıklar, Türkler arasında adı 'Türkoşel'e çıkan Fransa'nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel'e gitti. Fotoğraflara bakılırsa, arkadaşlarıyla gittikleri kayak merkezinde, keyifleri pek bir yerinde. Bu arada herkes artık saklanmaktan vazgeçen aşıkların ilişkilerini resmiyete döküp dökmeyeceğini merak ediyor! Ama ben ikisinin de, ikinci kez nikah masasına oturmaya niyetli olmadığını duydum.

Yine bıçak altına yattı

Enerjisiyle yarı yaşındakilere taş çıkaran 89 yaşındaki Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a sanırım nazar değdi! Aralık ayında özel helikopterine binerken düşüp kalçasını kırmış, Amerikan Hastanesi'nde ameliyat edilmişti. Uzun süre hastanede kalan ve yeni yeni ayaklanan Rahmi Bey, yine bıçak altına yatmış. Bu kez de safra kesesi ameliyatı olmuş. Halen Amerikan Hastanesi'nde yatan Rahmi Bey'in durumunun iyi olduğunu öğrendim. Umarım bundan sonra aksilikler peşini bırakır da sağlık sorunları ile boğuşmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA