Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Geçen yıl gazinocu bu yıl rock’çı oldu!

Dünya Kadınlar Günü'nde dünyaya gelen Nevzat Aydın, kendine yine dillere destan bir kutlama organize etti! Geçen yılki doğum gününü '70'lerin Gazino Gecesi' temasıyla kutlayan ve Bülent Ersoy'u sahneye çıkaran Aydın, 44'üncü doğum gününü ise 'Rock' temasıyla kutladı. Cumartesi akşamı Vadistanbul'daki Jolly Joker'i kapatan ve mekanı temaya uygun dekore ettiren Aydın, dostlarından da geceye uygun giyinip gelmelerini rica etmiş. Rachel Araz-Sami Kiresipi ile Bensu Soral-Hakan Baş çifti, gecenin en dikkat çeken 'rok'çılar'ıymış. 01.00'de Teoman'ın sahne aldığı doğum günü partisi sabaha kadar devam etmiş.

UZAK DOĞU'DA KEYİFLERİ YERİNDE
Celal Çapa; koronavirüse kafa tutup "Biz Türküz, bize bir şey olmaz" diyerek eşi Şebnem Çapa ile Uzak Doğu'ya tatile gitmişti. Dostlarının, "Sakın gitmeyin; giderseniz de dönünce görüşmeyelim" diye tehdit ettiği Çapa çiftini merak edip aradım önceki gün. Telefonu Phuket'in ünlü plajı Catch'den açan Celal Bey'in keyfi yerindeydi. "Ne koronavirüsü Bülent'ciğim; burası 34 derece. Burada virüs falan yaşamaz. Umarım ülkemize de uğramaz. Keyfimiz o kadar yerinde ki, tatilimizi bir hafta daha uzattık" dedi! Ne diyeyim; keyifleri bol olsun...

Minik Elisa için bir araya geldiler

Haziran 2007'de Datça'da tatil yaparken akşam karar verip ertesi gün nikah masasına oturan ÖmerÖykü Erdem Tanır çifti, 2008'de kızları Alya Su'yu, 2016'da da Elisa'yı kucaklarına almıştı. Tanır çifti, 4 yaşındaki kızları Elisa için evlerinde bir parti verdi. Partide neredeyse tüm sülalesi Elisa'nın yanındaydı. Dedesi ünlü müteahhit Hasan Erdem, üçüzlerinin annesi, boşandığı eşi Ayşe San, anneanne, babaanne, dayılar, kuzenler hepsi Elisa'nın doğum günü partisindeydi. Elisa ne şanslı, kocaman bir ailesi var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA