Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Alışveriş şenliği sanal olacak

Çaba Derneği'nin gelirini sosyal sorumluluk ve eğitim projelerine aktarmak üzere her yıl düzenlediği alışveriş şenliğinin 11'incisi, 21-22 Nisan tarihleri arasında Four Seasons Hotel Bosphorus'da gerçekleşecekti. Kasım ayında derneğin başkan koltuğuna oturan Eda Kosif, arkadaşları ile birlikte heyecanla beklenen alışveriş şenliği için aylardır uğraşıyordu. Ancak dünyayı kasıp kavuran koronavirüs illeti, onların da aylardır verdikleri emeklerini maalesef boşa çıkarmıştı…

'ÇABA'LAR BOŞA GİTMEYECEK!
Sevinerek öğrendim ki; dernek yöneticilerinin aylardır süren 'çaba'ları boşa gitmeyecekmiş. Kimin aklına geldi bilmiyorum ama Türkiye'nin önde gelen markalarının yoğun katılımıyla gerçekleşen ÇABA Alışveriş Şenliği, yine aynı tarihlerde yapılacakmış. Ama bu kez online olarak! Evet; yanlış okumadanız… Online müzayede, sergi ve müze gezme duydum ama sanırım ÇABA Derneği dünyadaki ilk online Alışveriş Şenliği'ne imza atacak. Online olarak gerçekleşse de yardımseverlerin şenliğe yine büyük ilgi göstereceğine eminim.

Hediye yerine bağış!

Kurduğu Mevaris adlı mücevher markasıyla iş dünyasında da adından başarıyla söz ettiren cemiyetin ünlü ismi Fatoş Altınbaş'ın dün doğum günüydü. Fatoş Hanım, bu yıl doğum gününde hediye almadı, tam tersi hediye verdi! Fatoş Hanım, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne EKG cihazı bağışladı. Bununla da yetinmeyen Fatoş Hanım, Mevaris öncülüğünde bir kampanya başlatıp, kendisine doğum günü hediyesi almak isteyenlerden, hastaneye bağışta bulunmalarını rica etti. Fatoş Hanım'ın bu duyarlı davranışı umarım herkese örnek olur.

Yavru Kartal
için geri sayım başladı
Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Covid-19 salgını nedeniyle lige ara verildiği için futbol heyecanı yaşayamasa da, şimdilerde daha güzel bir heyecan yaşıyor! Ekim 2016'da evlendiği ve iki yıl önce oğulları Emir'i dünyaya getiren eşi Nikol Hanım bu kez kızına hamile. Ancak, özel ve vakıf hastanelerinin çoğu pandemi hastanesi ilan edildiği için, 10 gün içinde doğum yapması beklenen Nikol Hanım için henüz bir hastane bulamamışlar. Bu yüzden Emre Kocadağ'ın dokuz doğurduğunu duydum! Umarım tez zamanda uygun bir hastane bulurlar da 'Yavru Kartal' sağlıkla dünyaya gelir.

Oxford'da okuyacak

6, 4 ve 1,5 yaşlarında üç çocuğunun ardından kariyer yapmaya karar veren 34 yaşındaki Pınar Sabancı'nın hayali gerçek oluyor. Amerika'da psikoloji öğrenimi gören Pınar Hanım, aynı dalda yüksek lisans yapmak için İngiltere'nin ünlü üniversitelerine başvurmuştu. "Okulda biraz inektim. 4 üzerinden 3.95 ile mezun olduğum için, istediğim okula girerim diye düşünüyorum" diyen Pınar Hanım'ın dediği oldu, Oxford Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisans Programı'na kabul edildi. "Dünyanın en iyi üniversitelerinden birinde çok değerli profesörlerden eğitim alacak olmamın değeri paha biçilmez" diyen Pınar Hanım'ı tebrik ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA