Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

JLO’nun nikah masası elinde kaldı!


Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile eski profesyonel beyzbol oyuncusu nişanlısı Alex Rodriguez'in, Şafak Çak'ın tasarladığı nikah masasında "evet" diyeceğini ilk bu köşede okumuştunuz. Geçen yıl Mart'ta, sevgilisi Rodriguez'den evlilik teklifi alan JLO, evindeki yatakta ve konserlerinde kullandığı dekorlarda da imzası olan Çak'a nikah masasını da sipariş etmişti. Ancak müstakbel çift de, Şafak Çak da makus talihlerini bir türlü yenemedi! Geçen yıl sonu evlenmeyi planlayan çift, nikahlarını önce Sevgililer Günü'ne, ardından da bu yaza ertelemişti. Ancak bu kez de dünyayı kasıp kavuran Covid-19 izdivaçlarına gölge düşürdü! Çift, bu yaz İtalya'da yapmayı planladıkları düğünlerini erteleme kararı aldıklarını açıkladı. Görünen o ki JLO'nun nikah masası, bir süre daha Şafak Çak'ın deposunda beklemeye devam edecek. JLO'nun nikahının sürekli ertelenmesine en çok Şafak Çak üzülüyordur herhalde...

Kamaz'dan 'güzel' aktivite
Sosyetenin sevilen ismi Gülay Kamaz'dan hemcinslerine jest! Kamaz, koronavirüs salgını nedeniyle yetkililerin 'Evde kal' çağrılarına uyan ve evden kapı dışarı çıkmayan hemcinsleri için bir aktivite hazırladı. Kadınlara evdeki malzemelerle bakım önerilerinde bulunuyor; sanal ortamda bakımlı görünme formüllerini, evde saç boyamaktan güzellik maskesine, el-ayak bakımına kadar birçok yöntemi anlatıyor. Hatta geçenlerde, yakın arkadaşı Ersin Kayalar'ın şirketinin kadın çalışanlarına da bir eğitim vermiş. Anlayacağınız karantina döneminde Gülay Hanım'ın içinden bir güzellik uzmanı çıkmış.

Ünlü DJ'den özel yayın!
Koronavirüs salgını nedeniyle yetkililerin 'Evde kal' çağrısına uyanların en büyük destekçilerinden biri de ünlü DJ David Şaboy. Her akşam evindeki DJ setinin başına geçen Şaboy, Instagram hesabından yaptığı canlı yayınlarda çaldığı birbirinden güzel şarkılarla evdeki takipçilerine keyifli zamanlar geçirtiyor. Şaboy, takipçilerinden gelen istekler doğrultusunda geçen hafta bir akşam sadece Ajda Pekkan, bir akşam da sadece Kenan Doğulu şarkıları çaldı. Hele bir de Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu da canlı yayına katılınca resmen Instagram yıkıldı.

Çalışanları için tabaklarını satıyor
Şehrin klasik mekanlarından Sunset'in patronu Barış Tansever'den emektarları için anlamlı destek. Tansever, Covid-19 nedeniyle faaliyetlerine ara verdikleri için gelirleri düşen çalışanlarına ek gelir sağlamak için, onların adına bir fon oluşturdu. Sunset'in Burhan Doğançay imzalı tabakları, Türk kahvesi fincanları ve Sunset'in 25 yıllık mutfak sırlarını içeren 'Sunset Cookbook' gibi ikonik parçalarını online satışa çıkardı. Satış gelirlerinin tamamının bu fona aktarılacağını belirten Barış Tansever'e kocaman bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA