Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oylum Talu boşanıyor!

Son yıllarda ardı ardına gelen boşanma ve ayrılık haberleri, maalesef Covid-19 salgını döneminde de devam ediyor! Bu seferki ayrılık haberinin kahramanları; ekranların başarılı yüzlerinden Oylum Talu ile Nisan 2013'te nikah masasına oturduğu eşi Methi Bengisu. Artık neyi paylaşamadılar, hangi konuda anlaşamadılar öğrenemedim ama boşanma kararı alan çiftten Oylum Talu, eşiyle yaşadıkları evi terk edip annesinin evine gitmiş.



DAMADIN AİLESİ DÜĞÜNE GİTMEMİŞTİ
Kısa süre evli kaldığı Mert Çelet'ten 2007 yılında boşanan Oylum Talu, 2013'te Methi Bengisu ile evlenip Türkiye'nin en 'sosyelit' ailelerinden birine gelin gitmişti. Ancak o dönem, Talu'nun eşinin ailesine sergilediği tavırlar yüzünden 'istenmeyen gelin' ilan edildiği konuşulmuş, hatta Methi Bey'in anne-babası Emin-Sevinç Bengisu, çiftin Les Ottomans'daki düğününe bile katılmamıştı. Sonrasında ne yaşandı; Talu, Bengisu çiftinin gönlünü alabildi mi bilmiyorum ama 7 yıldır süren evliliklerinde pek çıt çıkmamıştı! Keşke şapkalarını önlerine koyup bir kez daha düşünseler diyecektim ama söylenenlere göre barışmaları mümkün değilmiş! Artık ne yaşandıysa, Methi Bengisu, evliliği kafasında çoktan bitirmiş ve geri adım atmaya da niyeti yokmuş.

KORONADAN BİR RESSAM DAHA ÇIKTI

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan ünlü isimlerin içlerindeki cevherler ortaya çıkmaya devam ediyor. En popüler olanı da ressamlık! Tuba Büyüküstün gibi eğitimlisi de var, Burcu Şendir gibi alaylısı da. Gerçekten hepsi resmen döktürüyor. Bu akıma son olarak Dila Tarkan da kapıldı ve içindeki ressamı keşfetti. Karantina günlerinde evden kapı dışarı çıkmayan Dila Tarkan, evdeki zamanını resim ve puzzle yaparak geçiriyor. Bir de bol bol dans ediyor.

BU FOTOĞRAF ANNESİ İÇİN!

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç'un, geçen ay İsveç'te koronavirüs illetine yenik düşen annesi Marianne Giraud'nun önceki gün doğum günüydü. İsveç hükümeti izin vermediği için annesinin cenazesine katılamayan Caroline Hanım, sosyal medya hesabında annesinin doğum gününü kutladı. Anne ve babasıyla birlikte çekilmiş eski bir fotoğrafını koyan Caroline Hanım, altına da İngilizce "İyi ki doğdun anne" yazdı.

TEDBİRLİ
AÇILIŞ!
Covid-19 salgını nedeniyle otellerin akıbeti merak konusuyken, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un otellerin ve plajların açılacağını müjdelemesi herkesi sevindirdi. İlk müjde de, Studio 54'ün kurucusu Ian Schrager tarafından dizayn edilen, önceki yaz Bodrum şubesi açılan ve büyük sükse yapan Edition'dan geldi. Bence de harika bir kaçış noktası olan The Bodrum Edition 1 Haziran'da kapılarını açıyor. Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbiri alan otel, boşalan odalarına, 24 saat bekletmeden tekrar misafir kabul etmeyecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA