Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Allah kısmet ederse çocuk istiyoruz’

21 Haziran'da evliliklerinin birinci yılını kutlamaya hazırlanan Demet Şener-Cenk Küpeli çifti ile ilgili bomba bir haberim var! Geçen yıl 4 Mart'ta İbrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener'in arayı çok açmadan 21 Haziran'da ikinci kez gelin olacağını tüm Türkiye benim haberim ile öğrenmişti. Şimdi sıkı durun... İbrahim Kutluay ile evliliğinden İrem (13) ve Ömer (11) adına iki çocuğu olan 43 yaşındaki Demet Şener Küpeli, üçüncü kez anne olmaya hazırlanıyor...

EŞİNİN ÇOCUKLARLA ARASI ÇOK İYİ
Evet, yanlış okumadınız... Uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı markası Demet Şener İstanbul ile kısa sürede başarıyı yakalayan ve adından söz ettiren Demet Şener Küpeli ile 'Hayatımın en güzel hediyesi' dediği eşi Cenk Küpeli (35), bebek sahibi olmaya karar vermiş. "Allah kısmet ederse çocuk istiyoruz" diyen Demet Hanım'ın da Cenk Bey'in de umarım Allah gönüllerine göre verir. Bu arada daha önce 'Anne aşık olmak senin hakkın' diyen Ömer ve İrem annelerinin Cenk Küpeli ile ilişkisine de, evliliklerine de onay vermişti. Bebek sahibi olmalarına da onay vereceklerine eminim. Bu arada çocuklarla arası çok iyi olan Cenk Bey'in, süper bir baba olacağına da şüphem yok.

KALP KRİZİ HAYATTAN ALDI

Daha dün Roman mağazalarının patronu Turgut Toplusoy'un Miami'den gelen haberle kız dedesi olacağını öğrendiği için mutluluktan havalara uçtuğunu yazmıştım. Ne yazık ki, Turgut Ağabey dün de çok acı bir haber aldı. Maalesef benim gibi tanıyan herkesin çok sevdiği, 60 yaşındaki kardeşi Süleyman Toplusoy, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. İpek Toplusoy ile mutlu bir evliği olan, bu evlilikten 7 ve 5 yaşlarında iki kızı olan Süleyman Ağabeyin ilk evliliğinden de 21 yaşında bir kızı vardı. Gayet sağlıklıyken bu ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Süleyman Ağabeye Allah'tan rahmet, sevenlerine de sabır dilerim. Nur içinde yatsın.

Koronavirüs stresini Bodrum'da atacaklar

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle savaştan eşi Ziya Bey ile birlikte galip çıkmayı başaran Esra Oflaz Güvenkaya, Bodrum sezonunu açtı. Geçen hafta maaile Bodrum Cennet Koyu'ndaki The Residences at Mandarin Oriental'daki villalarına giden Güvenkaya Ailesi, yaz tatilinin startını verdi. Esra Hanım, geçen yaz kızlarının eğitimi nedeniyle Londra'ya gitmek zorunda oldukları için Ağustos ayında villalarını kiraya vermişti. Duydum ki, koronavirüs ile mücadelede çok zorlu bir dönem geçiren çift, bu yaz villalarının keyfini çıkaracakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA