Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sanatseverlerden sanatçılara destek

Çağdaş İstanbul Kültür- Sanat Eğitim Vakfı, hayatın tekrar normalleştirilmeye çalışıldığı bu süreçte sosyal medya üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Vakıf, Covid-19 nedeniyle karantinada olduğumuz süreçte etkilenen sanatçılar ve sanata emek verenler için açık destek çağrısında bulundu. Aralarında Suzan Sabancı Dinçer, Leyla Alaton, Erol Tabanca, Sarp Evliyagil ve Mercan Dede gibi isimlerin bulunduğu sanatseverler, herkesi #çağdaşsanatadestek hashtag'iyle sanata destek olmaya davet ettiler.

SIRA SANATSEVERLERDE
Hatırlarsınız; geçen hafta aralarında Devrim Erbil ve Ahmet Güneştekin gibi pek çok duyarlı sanatçı ile koleksiyoner, Covid-19 salgını ile mücadelede büyük fedakarlıklar yapan sağlık çalışanlarına destek için düzenlenen müzayedeye eser bağışlamıştı. Şimdi de sanatçılara destek zamanı... Leyla Alaton'un da dediği gibi, çağdaş sanatın hayatımıza getirdiği renkliliği, coşkuyu, umudu, düşünceyi sevenler, hadi çorbada sizin de tuzunuz olsun. Satışların durma noktasına geldiği bu dönemde sanat için emek veren bütün aktörlerin desteğe ihtiyacı var. Unutmayın; sanat iyileştirir...

20 HAZİRAN'DA
SEZONU AÇIYOR
Paris'ten dünyaya yayılan efsanevi Buddha- Bar; Mikonos, Santorini, Abu Dabi, Maldivler gibi dünya turizminin merkezlerindeki beach konseptiyle geçen yıl Bodrum'da da açılmıştı. Büyükhanlı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı, Budhha-Bar Beach'i Bodrum'daki otelleri Caresse'ya getirmeyi başarmıştı. Duydum ki, Bodrum'daki Buddha-Bar, 20 Haziran'da sezonu açıyormuş. Buddha-Bar'ın başka ülkelerdeki şubelerine gitsem de, geçen yaza damgasını vuran Caresse'deki şubesine bir türlü gitmeye fırsat bulamamıştım. Bu yaz mutlaka gidip göreceğim, bakalım diğer şubelerden farkı var mı...

Dokuzuncu mağazasını açtı

1 Haziran'da seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte Bodrum'da hayat başladı. İstanbul'un elitleri, gerek evlerinde, gerekse ünlü otellerde tatil yapmak üzere Bodrum'a gitmeye hazırlanırken ünlü markalar da Bodrum atağına geçti. Dünya starlarının da tercihi olan ünlü mücevher markası Bee Goddes'ın Mandarin Oriental Bodrum'da mağaza açtığını öğrendim. Markanın yaratıcısı Ece Şirin, dokuzuncu mağazasını açmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Mağazanın, Bodrum'a gelen dünyaca ünlü isimlerin uğrak yeri olacağından şüphem yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA